- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.381
Film benimde kalmadı, belgesel suan ızledıgımNeftlixte çoğu filmi bitirdim pek bir halt kalmadı
Ahahhahhahshhshjshs guzel cevapBen de beylerini
Sendenim birde irlandalı beyleri es geçememBen de beylerini
Valla ic guveysinden hallice, sizler?Selamara ara giriyosun woman nasılsin
Ah guzel lexam ya, CalciferrAhahhahhahshhshjshs guzel cevaplexa bunu begenmedi ama ahhahsh
Ben sizi hep takıpteydım kuzum ben ara ara giriyorum telefonu yeniledim eskıden muzık fılm falan izliyorum bunda da sayfa açık kalıyor çok takılmıyorumAynen gülüp geciyorlar sadeceelektra banlıken kacrdgı bdvleri takipte diye dusunuyorum
İyiyim womancımValla ic guveysinden hallice, sizler? ☺
Sanırım ben de depresyona giriyorum. Biliyon, bizim cinsel hayat yerlerde. Esnek çalışmaya dönülüyormuş bir de. Mal gibi olacam akşama kadar evde.
Ben de ayniİyiyim womancım♥ sıgara kahve devam
Kesinlestimi o esnek calisma yaa vaka ve olum artmis baya ☹Sanırım ben de depresyona giriyorum. Biliyon, bizim cinsel hayat yerlerde. Esnek çalışmaya dönülüyormuş bir de. Mal gibi olacam akşama kadar evde.
Allah yardımcın olsun senin de katıpcım kimin ne derdi varsa Allah yardım etsinSanırım ben de depresyona giriyorum. Biliyon, bizim cinsel hayat yerlerde. Esnek çalışmaya dönülüyormuş bir de. Mal gibi olacam akşama kadar evde.
Durgun buralar womancım kimseler yazmiyo yazamasamValla ic guveysinden hallice, sizler? ☺
Yazı geldi, bir tek nöbet çizelgemiz çıkmadı şu an.Kesinlestimi o esnek calisma yaa vaka ve olum artmis baya ☹
Amin. Senin de Allah yardımcın olsun.Allah yardımcın olsun senin de katıpcım kimin ne derdi varsa Allah yardım etsin
Hepimizin ınsallahYazı geldi, bir tek nöbet çizelgemiz çıkmadı şu an.
Amin. Senin de Allah yardımcın olsun.
AminnnnHepimizin ınsallah
Basa mi döncez yaa etrafimda duyuyorum eskiden bu kadar yakinlardan almiyodum korona haberini cok yayilmisYazı geldi, bir tek nöbet çizelgemiz çıkmadı şu an.
Amin. Senin de Allah yardımcın olsun.
O kadar başa döneceğiz ki...Basa mi döncez yaa etrafimda duyuyorum eskiden bu kadar yakinlardan almiyodum korona haberini cok yayilmis
Valla hepimiz farkli takiliyoruz su siraDurgun buralar womancım kimseler yazmiyo yazamasambende biraz harekete gecireyim dedim kızlarımz entel biri ispanyol muzigi dinler biri belgesel izler falan
Aynen öyle olduValla hepimiz farkli takiliyoruz su sira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?