- 30 Mart 2009
- 14.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.697
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.361
SelamSelam kizlar
En son avm'ye 2019'da girdimDışarda gezdik, bir yerlere oturmadık.Yiyeceğimizi aldık geldik. Hala avm ye giriyorlar kız, öyle boş boş, gezmek için.
Avm ye alışveriş dışında giresim dahi gelmiyor.En son avm'ye 2019'da girdim
Hatta 2020'de hiç mağazaya girmedim benAvm ye alışveriş dışında giresim dahi gelmiyor.
Ben '' Bitse de gitsek. '' oluyorum girince.Hatta 2020'de hiç mağazaya girmedim benVan Avm'ye girmiştik en son aralık sonu
2012-2013'te falan annemle gitmeyi çok severdik. Tüm mağazaları gezerdik, birlikte para biriktirir topuklu ayakkabılar falan alırdıkBen '' Bitse de gitsek. '' oluyorum girince.
The devil next door dıye bır belgesel var netflixte, bu neymıs dıye actım ve kapatamıyorum. 6 bolumluk 4.bolume geldım
Ooo kaptırmış gidiyosun iyi seyirler kuzum hemen not alıyorum bende izlerim prizin yanina cöktüm telim sarjdaken size yazma cabalarındayımThe devil next door dıye bır belgesel var netflixte, bu neymıs dıye actım ve kapatamıyorum. 6 bolumluk 4.bolume geldım
Sen napıyosun regencım
Boyle konusunu bilmeden basladııgım dızı veya filmler cok guzel oluyor nedense. Bu da onlardan biri. Epey sardı, kac saattir sigara ıcıyorum dusunOoo kaptırmış gidiyosun iyi seyirler kuzum hemen not alıyorum bende izlerim prizin yanina cöktüm telim sarjdaken size yazma cabalarındayım
Ooo süper cigerlerin suan böylelerBoyle konusunu bilmeden basladııgım dızı veya filmler cok guzel oluyor nedense. Bu da onlardan biri. Epey sardı, kac saattir sigara ıcıyorum dusun
Hahahaha halay cekıyor cıger lerim derdım ama suan ıcıyorum mola verdim cunku o aradada sana yazıyorumOoo süper cigerlerin suan böyleler
Hahahaha halay cekıyor cıger lerim derdım ama suan ıcıyorum mola verdim cunku o aradada sana yazıyorum
Müzik dinliyorum ispanyol müziklerini pek severim
Ben de beyleriniMüzik dinliyorum ispanyol müziklerini pek severim
Aynen gülüp geciyorlar sadece
Neftlixte çoğu filmi bitirdim pek bir halt kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?