- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.441
Sende op.dr. benneyangnlargordumSadece uzmanı degıl, gozbebegısın
Hahahaha benım bır tahminim var...Sayın uzmanım hangi konuyu önerirsiniz
Beynim yandı benim de, normalde konu sahiplerinin cevaplamadıgı konuları bu kadar okumam aslında ama eski, başka konulardaki mesajlarını alıntılamışlar ya, büyülenmiş gibi okuyorumAy bugün beni benden aldı o ya
Bende retınasıyımSende op.dr. benneyangnlargordum
Ya o tövbe estağfurullah bir konuEşi şiddet uygulayan şikayetçi olmayıp kaynananın yanına giden üyenin konusu
Kaos varsa geliyim DelfiBeynim yandı benim de, normalde konu sahiplerinin cevaplamadıgı konuları bu kadar okumam aslında ama eski, başka konulardaki mesajlarını alıntılamışlar ya, büyülenmiş gibi okuyorum
Sayın uzmanım hangi konuyu önerirsiniz
Acaba nedir nedirHahahaha benım bır tahminim var...
Yanıldım malesef tahminindeAcaba nedir nedir
Kafa otuZararsız kafa otu
Böyle konu açmak yasak mı bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun eşim geçen gün arabasında bi pakette ot gösterdi bana zararsız ama sigaradan daha ağır arkadaşlarıyla buluşmaya giderken götürdü bu otlardan bilgisi olan var mı ?www.kadinlarkulubu.com
Bu konu şu an ilginç ilerliyor ama büyük ihtimalle kapanır.
Cok Zeynep Ergül kokuyor o konu yaZararsız kafa otu
Böyle konu açmak yasak mı bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun eşim geçen gün arabasında bi pakette ot gösterdi bana zararsız ama sigaradan daha ağır arkadaşlarıyla buluşmaya giderken götürdü bu otlardan bilgisi olan var mı ?www.kadinlarkulubu.com
Bu konu şu an ilginç ilerliyor ama büyük ihtimalle kapanır.
Hayatya okumam o yaziyi ahaahhahah okudunuz mu yaEşimin Ailesiyle sorunlarim var
Merhaba hanımlar çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim bana dogru yolu secmeme yardimci olun.esimle yaklasik 6 aylik nikahliyim esim asker düğünümüz icin bekliyoruz.ailesinden hic bir sekilde memnun degilim.ilk tanismaya bize geldiklerinde o kadar iyi gozukturdulerki kendilerini suanki hal icin...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuyu bdv'de açsaydı taşlanırdı.
Maruldur o marul.Cok Zeynep Ergül kokuyor o konu ya
Bakıyorum hemenEşimin Ailesiyle sorunlarim var
Merhaba hanımlar çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim bana dogru yolu secmeme yardimci olun.esimle yaklasik 6 aylik nikahliyim esim asker düğünümüz icin bekliyoruz.ailesinden hic bir sekilde memnun degilim.ilk tanismaya bize geldiklerinde o kadar iyi gozukturdulerki kendilerini suanki hal icin...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuyu bdv'de açsaydı taşlanırdı.
Bu kadın süper numara yapıyor.Maruldur o marul.
Bir de Zeynep sosyoloji okuyormuş ilginç gelmişti bana
Nerde kız?Katibin Ruhu Kaatip uykudan uyanmış gözleri mahmuuuur
Kanki seni üzmüşler bdvde.
Üşenmeden anlatmışsın ama anlamamislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?