Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Batarya çok fena olmuş.Allah korumuş Delfi çok tehlikeli bir iş batarya şişmesi.
Bir şahin parası biriktireceksin yani gerçi zamlardan sonra herşey aldı başını gitti piyasa takibi yapamıyorum

Batarya çok fena olmuş.Allah korumuş Delfi çok tehlikeli bir iş batarya şişmesi.
Bir şahin parası biriktireceksin yani gerçi zamlardan sonra herşey aldı başını gitti piyasa takibi yapamıyorum
5.100 tl şu an Idare etmezse de operatörden taksitle iyi kötü bir şeyler almaya bakarım diye planlıyorum Katibin Ruhu ile senin yorum yaptığın, benneyanginlargordum 'ün 1-2 emoji bıraktığı bir konuyu okuyorum

Sınavdan önce bdv okuma orda herkes herşeyi yanlış yazıyor.
Sınavda sıkıntı olur.Yazim yanlışlarından ikilemde kalırsın sonra herkes miydi herkez miydi diye Yapma guzuuum yapma sınavdan sonra istediğin kadar döğüşmen guzum yazabilirsin bdvye ama şimdi olmaz Delfi

Ahahhahah takip et yivrum sen nerelerdesn diger herkes bdv de ben gebelik topiklerinde sen hamilesin sen degilsin diyorum artık
Ben sınava günler kala biraz izole ettim kendimi
Bdv de iki üç kaynana derdi okudum sonra bizim kızlar ne yaptı diye buraya bakayim dedim ki kimseler yazmamış.
Yıkıldım

Ben sınava günler kala biraz izole ettim kendimi
Bdv de iki üç kaynana derdi okudum sonra bizim kızlar ne yaptı diye buraya bakayim dedim ki kimseler yazmamış.
Yıkıldım
Iste lexa ile calciye zorluk olmasin diye konuyu ilerletmedik ben bdv sevmiyimm ondan gebelik topigindeyim millet hamile kalinca seviniyorum

Iste lexa ile calciye zorluk olmasin diye konuyu ilerletmedik ben bdv sevmiyimm ondan gebelik topigindeyim millet hamile kalinca seviniyorum
Sende çocuk var mıydı?
Ben henüz anneler kulübü moduna alamadım kendimi
Varsa yoksa bdv

Yok olsun diye cabalayanlar kulubundeyim ahahahhhaha bdv lere takilamiyorum ya yazilanlari okuyunca falan dayanamiyorum
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum.
Bak evlatlar dedimde aklıma "kalabalık aile fikri kulağa hoş geliyor" yorumuma beğenmedim atan çılgın geldi
Getirin o kediyi buraya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…