- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.421
Batarya çok fena olmuş.Allah korumuş Delfi çok tehlikeli bir iş batarya şişmesi.Banlıdır onlar hâlâ @Calciferr @Lexacommander . Ben bdv'de takılıyorum girdiğimde. Sınava az kaldı deneme falan çözüyorum. Telefonum gitti bu arada. Şarjdan çıkardığım anda kapanıyordu. Ben de fazla şarjda tuttum, batarya şişmiş. Kapattım, açmıyorum. Arkadaşımın abisi batarya alırsan değiştireyim dedi. Sanırım ona değiştirticem, bu sürede de yenisini almak için para biriktirmeye çalışmayı düşünüyorum artık. Nisan ayının başında değiştirmiştim bataryayı. Bu kadar idare etti. Bir 4-6 ay daha idare ederse iPhone SE parası biriktiririm
5.100 tl şu anBatarya çok fena olmuş.Allah korumuş Delfi çok tehlikeli bir iş batarya şişmesi.
Bir şahin parası biriktireceksin yani gerçi zamlardan sonra herşey aldı başını gitti piyasa takibi yapamıyorum
Ben de tek tek okuyorum mesajlarını nerede diyecek diye. Peşinen diyorum o zaman ben sana demiştimSize simdi bisey diycem bız sana demistik
dıyceksınız diye korkuyorum
O hangi konuymus5.100 tl şu anIdare etmezse de operatörden taksitle iyi kötü bir şeyler almaya bakarım diye planlıyorum Katibin Ruhu ile senin yorum yaptığın, benneyanginlargordum 'ün 1-2 emoji bıraktığı bir konuyu okuyorum
Sınavdan önce bdv okuma orda herkes herşeyi yanlış yazıyor.5.100 tl şu anIdare etmezse de operatörden taksitle iyi kötü bir şeyler almaya bakarım diye planlıyorum Katibin Ruhu ile senin yorum yaptığın, benneyanginlargordum 'ün 1-2 emoji bıraktığı bir konuyu okuyorum
Eşi şiddet uygulayan şikayetçi olmayıp kaynananın yanına giden üyenin konusuO hangi konuymus
Sonra vazgectim blosscumBen de tek tek okuyorum mesajlarını nerede diyecek diye. Peşinen diyorum o zaman ben sana demiştim
Cok aciklayici oldu napayim simdi tek tek bdv de konu aratcan banaEşi şiddet uygulayan şikayetçi olmayıp kaynananın yanına giden üyenin konusu
Ben sınava günler kala biraz izole ettim kendimiAhahhahah takip et yivrumsen nerelerdesn diger herkes bdv de ben gebelik topiklerinde sen hamilesin sen degilsin diyorum artık
Merak ettimSonra vazgectim blosscumsonrada geregını yaptım sımdı kafam pırıl pırıl
Dur atayım sanaCok aciklayici oldu napayim simdi tek tek bdv de konu aratcan bana
Iste lexa ile calciye zorluk olmasin diye konuyu ilerletmedikBen sınava günler kala biraz izole ettim kendimi
Bdv de iki üç kaynana derdi okudum sonra bizim kızlar ne yaptı diye buraya bakayim dedim ki kimseler yazmamış.
Yıkıldım
Sende çocuk var mıydı?Iste lexa ile calciye zorluk olmasin diye konuyu ilerletmedikben bdv sevmiyimm ondan gebelik topigindeyim millet hamile kalinca seviniyorum
Yok olsun diye cabalayanlar kulubundeyim ahahahhhahaSende çocuk var mıydı?
Ben henüz anneler kulübü moduna alamadım kendimi
Varsa yoksa bdv
Ay bugün beni benden aldı o yaEşi şiddet uygulayan şikayetçi olmayıp kaynananın yanına giden üyenin konusu
Bende katip nerede diyorumAy bugün beni benden aldı o ya
Sadece uzmanı degıl, gozbebegısınBdv candır, ben terfi yaptım artık bdv uzmanı oldum.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum.Yok olsun diye cabalayanlar kulubundeyim ahahahhhahabdv lere takilamiyorum ya yazilanlari okuyunca falan dayanamiyorum
Sayın uzmanım hangi konuyu önerirsinizBdv candır, ben terfi yaptım artık bdv uzmanı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?