Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ah kusum sen bu tarafa gelemedin mi? Ben bu sira kayis kopardim, cooook cok kotu bir dava aldim, ruh sagligim bozulmak uzere
Mevzu ne ucundan cıtlatsana yavrum, aklıma bısey geldı ama umarım o degıldır.

Keske baslamasaymissn kuzum ya
Aslında hiç içmeyecek biriydim kokusu bıle vururdu benı aılede de ıcen yoktur yurt zamanı ıkı sıgara ıcmeyen arkadas aynı hafta başladık. Hatta o bana söyleyemedı ben kızarım dıye bende ona sonra tesadüfen çantalarımızda gördük gülme krızıne girmiştik ama sınır stresten bır kere arkadaştan denedım hatta beynım ılk çekişte sarhoş gıbı oldu sonra bende bı paket aldım öyle başladı

1,5 senedir kardeşimin davası var kuzu lisede serserı öğrencı grup var tanımaz etmez sınıfta gelmışler durup dururken küfür etmışler sonrada bızım kı bulaşmamış aslında tekvandocu bı vursa gıderde neyse giderken arkadaşı dıkkat et bağırmış bızımkıne bı dönmüş burnuna yumruk atmış burnu 4 yerınden kurıldı burnu yan yattı düşün bayılmış öğretmenler acıle kaldırmış her yer kan gözler kan Babamda dava açtı ameliyatıda kemıkler kaynaması şazımdı okula bıle gıdemedı tam rapor falan aldı bır kaç ay oldu ameliyat olalı

Cok uzuldum canim cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…