- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.481
Sen gezin oralarda ben bulurum seniKanka burdan söylemiyim
Ah kusum sen bu tarafa gelemedin mi? Ben bu sira kayis kopardim, cooook cok kotu bir dava aldim, ruh sagligim bozulmak uzereHayır burda dukkanda ki insanlardan bahsediyorum
Sende mi iciyosun sigaraSigara iç rahatlarsın nen öyle yapıyorum dirak anlıkta olsa iyi geliyor
Evet 3 senedir içiyorum canımSende mi iciyosun sigara
Mevzu ne ucundan cıtlatsana yavrum, aklıma bısey geldı ama umarım o degıldır.Ah kusum sen bu tarafa gelemedin mi? Ben bu sira kayis kopardim, cooook cok kotu bir dava aldim, ruh sagligim bozulmak uzere
Hangi davalara bakiyosun canım benim yapacagm bir meslek degil cok zor yaAh kusum sen bu tarafa gelemedin mi? Ben bu sira kayis kopardim, cooook cok kotu bir dava aldim, ruh sagligim bozulmak uzere
Keske baslamasaymissn kuzum yaEvet 3 senedir içiyorum canım
Aslında hiç içmeyecek biriydim kokusu bıle vururdu benı aılede de ıcen yoktur yurt zamanı ıkı sıgara ıcmeyen arkadas aynı hafta başladık. Hatta o bana söyleyemedı ben kızarım dıye bende ona sonra tesadüfen çantalarımızda gördük gülme krızıne girmiştikKeske baslamasaymissn kuzum ya
Adam oldurmeye azmettirmeMevzu ne ucundan cıtlatsana yavrum, aklıma bısey geldı ama umarım o degıldır.
Agir ceza davalari canimHangi davalara bakiyosun canım benim yapacagm bir meslek degil cok zor ya
Off en zoruAgir ceza davalari canim
Bizimde ekim de davamız varAgir ceza davalari canim
Ne davasi canimBizimde ekim de davamız var
Her meslek zor canim ya bunda ruh sagligi da bir tik bozuluyor bi yerden sonraOff en zorukolaylıklar diliyorum canım
Sen isteyerek mi sectin... bi tanidigim miras davalarina falan bakiyordu daha rahat sanirimHer meslek zor canim ya bunda ruh sagligi da bir tik bozuluyor bi yerden sonra
1,5 senedir kardeşimin davası var kuzu lisede serserı öğrencı grup var tanımaz etmez sınıfta gelmışler durup dururken küfür etmışler sonrada bızım kı bulaşmamış aslında tekvandocu bı vursa gıderde neyse giderken arkadaşı dıkkat et bağırmış bızımkıne bı dönmüş burnuna yumruk atmış burnu 4 yerınden kurıldı burnu yan yattı düşün bayılmış öğretmenler acıle kaldırmış her yer kan gözler kanNe davasi canim
Evet canim, isteyerek sectim :) mirasta bi sey yok, misssss gibi isSen isteyerek mi sectin... bi tanidigim miras davalarina falan bakiyordu daha rahat sanirim
Cok uzuldum canim cok gecmis olsun1,5 senedir kardeşimin davası var kuzu lisede serserı öğrencı grup var tanımaz etmez sınıfta gelmışler durup dururken küfür etmışler sonrada bızım kı bulaşmamış aslında tekvandocu bı vursa gıderde neyse giderken arkadaşı dıkkat et bağırmış bızımkıne bı dönmüş burnuna yumruk atmış burnu 4 yerınden kurıldı burnu yan yattı düşün bayılmış öğretmenler acıle kaldırmış her yer kan gözler kanBabamda dava açtı ameliyatıda kemıkler kaynaması şazımdı okula bıle gıdemedı tam rapor falan aldı bır kaç ay oldu ameliyat olalı
Burdayız. Çocuk ateşliydi. Çok yoğunlaşamadım bugün.
Valla cok rahat diyoduEvet canim, isteyerek sectim :) mirasta bi sey yok, misssss gibi is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?