- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.721
Çocuğu uyutuyorum. Yine birileri netten sevgili bulana saydırmışNapıyosun calcii
Bu aralar pek aksiyon yok. Bdv bir de sizin topic gidip geliyorum işte.
Buna bakÇocuğu uyutuyorum. Yine birileri netten sevgili bulana saydırmışsen ne yapıyorsun. Dondurmayı almışsın yine
Nasıl geçti sınav pekiKanka dün kpss ye girdim başım çatlıyor hala her yerım ağrıyır beynimi sorarsan error
Bende masterchefe bakiyorum aciktrdilar bu saatte ne yesem diyodumÇocuğu uyutuyorum. Yine birileri netten sevgili bulana saydırmışsen ne yapıyorsun. Dondurmayı almışsın yine
Kanki şöyle diyim çalışmamıştım kitap kapağı bile iyi ki açmamışım leş gıbı sınavdı öküze vurur gibi vurmuşlar bı sene çalışanlar ağladı duvar yumrukladı Türkçe paragraflarını görmen lazım eskıden iki şık arasında kalırdık ösym kemdini aşmış tum sorularda 5 şık arasında kaldıkNasıl geçti sınav peki ♥
Şok oldum konu nerelere gitmişBuna bak
Bir ara menemen yapayım dedim bendeBende masterchefe bakiyorum aciktrdilar bu saatte ne yesem diyodumyok ya bademcikler sisince biraktm dondurmayi ama burada emojiyle idare etcem
İlgisiz sevgiliHangi konudasnz
Gecmis olsunKanka dün kpss ye girdim başım çatlıyor hala her yerım ağrıyır beynimi sorarsan error
Teşekkür ederim kuzumGecmis olsun
İnternetten sevgili.Hangi konudasnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?