- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.681
Ben hic cikmiyor yada sosyallesmiyor degilim onu katip dedi... esimin isi nedeniyle hayatimiz zaten cok sosyal ve aktif ama biraz daha dikkat ediyoruz diyeyim oyle asosyol olamam çok bunalirim zaten... su koronadan dolayi sehir disindaki dostlarimla görusemedk o can sıkcı... sende cık tabi insan sıklır çalışmakla sosyallesme olmuyor bi yerde desarj olmak lazım is dısında kisilerle konusarakÇalışıyorum mecbur insan içindeyim. 150 kişi varBen dün bugün çıktım. Çok bunaldım artık dayanamadım. Yakında yasaklar gelir yine.
Çılgınlar gibi asosyalim.
Ben hic cikmiyor yada sosyallesmiyor degilim onu katip dedi... esimin isi nedeniyle hayatimiz zaten cok sosyal ve aktif ama biraz daha dikkat ediyoruz diyeyim oyle asosyol olamam çok bunalirim zaten... su koronadan dolayi sehir disindaki dostlarimla görusemedk o can sıkcı... sende cık tabi insan sıklır çalışmakla sosyallesme olmuyor bi yerde desarj olmak lazım is dısında kisilerle konusarak
M MrsDelfino sen misin?Ne is yapiyor ki esin. E bende es olmayinca, kedim bana bakiyor ben kedime bakiyorum
Onun sevgülüsü var.M MrsDelfino sen misin?
M MrsDelfino sen misin?
Uzak mesafe olunca sevgililik düşmüyo dimiOnun sevgülüsü var.
Belli ki ayrılmışOnun sevgülüsü var.
Sen bakma katibee sosyalles tabiki hatta katiple sosyalles derimNe is yapiyor ki esin. E bende es olmayinca, kedim bana bakiyor ben kedime bakiyorum
Kim ayrılmış?Belli ki ayrılmış
Kpss vardı bugün
Evet sordum topige bakarsan kpss ye girdi kizlar dedim yanit yok etiket yapmadim diye gormedinKim ayrılmış?
Kpss vardı bugünbabamlar geldi hafta içi. Annemin peşinde koşmaktan giremedim hiç. Telefonum da bozuktu bataryasını değiştirttik
Beklediğimden daha iyiydi aslında. Şu iki haftada öabt’de çok çok sıkıntı çıkaran yerlere baksam sanki kurtarırım gibi gibi. Ama ilk ikisinde sanki pandemiden dolayı kolaydı gibi. Yani puanlar yükselir ama sıralamalar yine kötü gelir gibi düşünüyorum. Maske beni etkilemedi hiç. Geçen yıl panik atak geçiriyordum neredeyse, bu yıl ruh hali açısından iyiydim sınav içerisinde. Etkilenenler olmuştur mutlaka.Evet sordum topige bakarsan kpss ye girdi kizlar dedim yanit yok etiket yapmadim diye gormedinnasıldı sınavın
Okumadıklarına layk atıyo diyonuz bi de, kaç gündür seri laykladım mı hiç ben sizleriEvet sordum topige bakarsan kpss ye girdi kizlar dedim yanit yok etiket yapmadim diye gormedinnasıldı sınavın
Yazışmadık ki like atasınvOkumadıklarına layk atıyo diyonuz bi de, kaç gündür seri laykladım mı hiç ben sizleri
Onu bile fark edemeyecek kadar girmemişim topiğeYazışmadık ki like atasınv
Iyi hadi gecmis olsun delficim farkli bir sinav deneyimledinizBeklediğimden daha iyiydi aslında. Şu iki haftada öabt’de çok çok sıkıntı çıkaran yerlere baksam sanki kurtarırım gibi gibi. Ama ilk ikisinde sanki pandemiden dolayı kolaydı gibi. Yani puanlar yükselir ama sıralamalar yine kötü gelir gibi düşünüyorum. Maske beni etkilemedi hiç. Geçen yıl panik atak geçiriyordum neredeyse, bu yıl ruh hali açısından iyiydim sınav içerisinde. Etkilenenler olmuştur mutlaka.
Yok artikOnu bile fark edemeyecek kadar girmemişim topiğe
Yangın’ın banını görünce insanın çok giresi gelmiyor sanırım topiğe. Hiçbirimiz yanlış anlamayalım lütfen, topiğin sahibi o olduğu için, ben de dahil herkesten daha çok yokluğunun hissedildiğini düşünüyorum.Yok artiko kadar uzak kalmadin delfi topikten banlanmamizi gordun ya
Yangın topiği sesiz kalırsa üzülür bence. Tabiki o yokken tadı yok ama yok diye de yazmamazlık olmaz.Yangın’ın banını görünce insanın çok giresi gelmiyor sanırım topiğe. Hiçbirimiz yanlış anlamayalım lütfen, topiğin sahibi o olduğu için, ben de dahil herkesten daha çok yokluğunun hissedildiğini düşünüyorum.
Sizin bandan sonra tek tük girdim, çabuk dönmüşsün amane güzel. Darısı yangınımızın başına.
Neyi yanlış anlamayalım orayı anlamadım ben topikten o kadar ayri kalmamıssin dedimYangın’ın banını görünce insanın çok giresi gelmiyor sanırım topiğe. Hiçbirimiz yanlış anlamayalım lütfen, topiğin sahibi o olduğu için, ben de dahil herkesten daha çok yokluğunun hissedildiğini düşünüyorum.
Sizin bandan sonra tek tük girdim, çabuk dönmüşsün amane güzel. Darısı yangınımızın başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?