Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Çalışıyorum mecbur insan içindeyim. 150 kişi var Ben dün bugün çıktım. Çok bunaldım artık dayanamadım. Yakında yasaklar gelir yine.
Ben hic cikmiyor yada sosyallesmiyor degilim onu katip dedi... esimin isi nedeniyle hayatimiz zaten cok sosyal ve aktif ama biraz daha dikkat ediyoruz diyeyim oyle asosyol olamam çok bunalirim zaten... su koronadan dolayi sehir disindaki dostlarimla görusemedk o can sıkcı... sende cık tabi insan sıklır çalışmakla sosyallesme olmuyor bi yerde desarj olmak lazım is dısında kisilerle konusarak

Ne is yapiyor ki esin. E bende es olmayinca, kedim bana bakiyor ben kedime bakiyorum

Ne is yapiyor ki esin. E bende es olmayinca, kedim bana bakiyor ben kedime bakiyorum
Sen bakma katibee sosyalles tabiki hatta katiple sosyalles derim tabi saka bi yana pandemi olmasa kurslara yonel yada dagcılik yuruyus kulupleri oluyor onlara katıl neye ilgim varsa ona vakit ayir baska meslekten arkadslarla vakit gecirmeni tavsiye ederim ayni meslek grubundan uzak dur

Kim ayrılmış?

Kpss vardı bugün babamlar geldi hafta içi. Annemin peşinde koşmaktan giremedim hiç. Telefonum da bozuktu bataryasını değiştirttik
Evet sordum topige bakarsan kpss ye girdi kizlar dedim yanit yok etiket yapmadim diye gormedin nasıldı sınavın

Evet sordum topige bakarsan kpss ye girdi kizlar dedim yanit yok etiket yapmadim diye gormedin nasıldı sınavın
Beklediğimden daha iyiydi aslında. Şu iki haftada öabt’de çok çok sıkıntı çıkaran yerlere baksam sanki kurtarırım gibi gibi. Ama ilk ikisinde sanki pandemiden dolayı kolaydı gibi. Yani puanlar yükselir ama sıralamalar yine kötü gelir gibi düşünüyorum. Maske beni etkilemedi hiç. Geçen yıl panik atak geçiriyordum neredeyse, bu yıl ruh hali açısından iyiydim sınav içerisinde. Etkilenenler olmuştur mutlaka.

Okumadıklarına layk atıyo diyonuz bi de, kaç gündür seri laykladım mı hiç ben sizleri Okumayınca etiketsiz konuşmaları da görmüyorum, normalde kaçmaz benden

Iyi hadi gecmis olsun delficim farkli bir sinav deneyimlediniz

Yok artik o kadar uzak kalmadin delfi topikten banlanmamizi gordun ya
Yangın’ın banını görünce insanın çok giresi gelmiyor sanırım topiğe. Hiçbirimiz yanlış anlamayalım lütfen, topiğin sahibi o olduğu için, ben de dahil herkesten daha çok yokluğunun hissedildiğini düşünüyorum.

Sizin bandan sonra tek tük girdim, çabuk dönmüşsün ama ne güzel. Darısı yangınımızın başına.

Yangın topiği sesiz kalırsa üzülür bence. Tabiki o yokken tadı yok ama yok diye de yazmamazlık olmaz.

Neyi yanlış anlamayalım orayı anlamadım ben topikten o kadar ayri kalmamıssin dedim hatlar mı karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…