- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.761
ben de çözemedimValla bilemicem buranin bani nasil isliyor dünki irkci konuda irkci söylem yapanlar ban falan yemedi
ben de çözemedim
Hmm biara diyodu ya kapatcam hesabi olabilir hesabi pasif yapmistrBaksana ne zamandır yok
Neden ki bizi bırakıp nasıl gider?Hmm biara diyodu ya kapatcam hesabi olabilir hesabi pasif yapmistriyi banlanip gitmemis o zaman
O kadar da fink atmıyorum.Fink atıyorsun Bdv de nasıl kaçırdın onu
evet bu ara göremiyorum ama gördüğümde de bvd desin. Çünkü ben de oralardayımO kadar da fink atmıyorum.
Bugün hiçbir şey anlamadım.evet bu ara göremiyorum ama gördüğümde de bvd desin. Çünkü ben de oralardayım
Seninki mi?Ay bu emolojilerin arasına elim böğrümde ifadesi de koymaları lazım.
Bdvye c... gelmiş galiba ölmek istemekli konu açmış.
Şiştim ayol.
Banlanirsam sebebi başka yerde aramayın
Peşinen söylüyorum
Bence ceylan ama net bilgi değil tabi.Seninki mi?
Selam kedicikBen ne yangınlar gördüm kaç kurtar kendini, sen ateşten korkarsın bırak beni, neydi o sözler yaselaaamm naber
Aman boşa banlanmaBence ceylan ama net bilgi değil tabi.
Konular tıpatıp aynı
Yok yavrum ya yeni döndüm Bi yere gitmiştim 4 günn yoktum. Geldim instaya da ağırlık veriyorum ama bu ara dizi kitap spor onlara yoğunlaştım.. Ruhumu besliyorumSelam kedicikinsta falan mesguldun buralara ugramadn bakıyorumda
Bana da o gibi geldi ama emin olamadım. Yürek yememiştir o kadarBence ceylan ama net bilgi değil tabi.
Konular tıpatıp aynı
Çekiliş yapmış gördün mü?Selam kedicikinsta falan mesguldun buralara ugramadn bakıyorumda
Artık çok geç regenAman boşa banlanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?