- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.821
Beklediğimden daha iyiydiAsıl önemli olan öabt gerçi, bakalım, hayırlısı
Kankı şöyle zalim zalimce sever bu sene sınavın bıze kattığı tek değer adghjkkAynen herkes garip diyor niye ne oldu ya
Paragraflar biraz değişikti. Felsefik, dolaylı anlatmışlar, dolu mecaz benzetme falan. Bence kaliteli ve olması gerektiği gibiydi aslında. Okuduğunu anlama önemli olan sonuçtaAynen herkes garip diyor niye ne oldu ya
Okuduğunu anlama bizim millette pek bi zayıftır. Anladım şimdi neden zor dendiğini xdParagraflar biraz değişikti. Felsefik, dolaylı anlatmışlar, dolu mecaz benzetme falan. Bence kaliteli ve olması gerektiği gibiydi aslında. Okuduğunu anlama önemli olan sonuçta
Ben geçen sene panik atak krizi geçirmek üzere bir şekilde zar zor dayanmıştım en erken çıkma süresine kadar. 20 dakika boş oturduğumu hatırlıyorum
Öyle ölmez millet füze atOkuduğunu anlama bizim millette pek bi zayıftır. Anladım şimdi neden zor dendiğini xd
Hoşbulduk bebişim...Lexacommander hoş geldin. Regen_ neden gitti yine? C Calcifer deprem olduğunds horul horul uyuyordum, eşim uyandırdı.
Regen +18 bir konudan gitmiş gözlemlediğim kadarıylaLexacommander hoş geldin. Regen_ neden gitti yine? C Calcifer deprem olduğunds horul horul uyuyordum, eşim uyandırdı.
Sana cinsellik gurusu diyorlar ama maşallah kendileri hiç çıkmıyorRegen +18 bir konudan gitmiş gözlemlediğim kadarıylahamilelik topikleri dışında girmeyeceğim diyordu ama
+18 e iyi dadandı bu da heRegen +18 bir konudan gitmiş gözlemlediğim kadarıylahamilelik topikleri dışında girmeyeceğim diyordu ama
Sonunda beklediğim yorumSana cinsellik gurusu diyorlar ama maşallah kendileri hiç çıkmıyor
Dinine küfreden müslüman olsa hesabı
Benim gibi manyak dururken bu ponçik üst üste ban yiyor, şaşıyorum.Regen_ Ya şu forumu usluca kullanmayı öğrenemedin bi türlü....
Kaç yaşında kadınsın halen ban falan yiyorsun. Çocuk musun sen yavv
Ben neyden gitmiştim?Regen +18 bir konudan gitmiş gözlemlediğim kadarıylahamilelik topikleri dışında girmeyeceğim diyordu ama
Nerdesin hacı sen yaaSa canlar
Yav turkçem kötü geçmedı ama o kadar üstüne düştüm ki ıyıce bulandı kafam zaten eskıden 2 şık arasında kalırdın bu sene aşmış ösym kendını 5 şık arasında kaldın her paragraftaBen geçen sene panik atak krizi geçirmek üzere bir şekilde zar zor dayanmıştım en erken çıkma süresine kadar. 20 dakika boş oturduğumu hatırlıyorumBen bu sınavda eğlendim resmen çözdüğüm sorularla mı çok paralellik gösterdi artık, nedir
Geldim dayıNerdesin hacı sen yaa
Lexacommander hoş geldin. Regen_ neden gitti yine? C Calcifer deprem olduğunds horul horul uyuyordum, eşim uyandırdı.
Sana cinsellik gurusu diyorlar ama maşallah kendileri hiç çıkmıyor
Dinine küfreden müslüman olsa hesabı
Regen +18 yüzünden ban yemedi kiRegen_ Ya şu forumu usluca kullanmayı öğrenemedin bi türlü....
Kaç yaşında kadınsın halen ban falan yiyorsun. Çocuk musun sen yavv
Ben şimdi müsait değilim gece uğrarım belkiGeldim dayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?