Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Paragraflar biraz değişikti. Felsefik, dolaylı anlatmışlar, dolu mecaz benzetme falan. Bence kaliteli ve olması gerektiği gibiydi aslında. Okuduğunu anlama önemli olan sonuçta
Okuduğunu anlama bizim millette pek bi zayıftır. Anladım şimdi neden zor dendiğini xd

Regen +18 bir konudan gitmiş gözlemlediğim kadarıyla hamilelik topikleri dışında girmeyeceğim diyordu ama
Ben neyden gitmiştim?
Elf gözlerin neler gözlemledi legolas??
Neden banlandığım konusunda bir fikrim yok çünkü sebepte belirtilmeyince... Haa sorun değilde acaba haberim olmadan yine ne yapmışım diye merak ediyor insan

Yav turkçem kötü geçmedı ama o kadar üstüne düştüm ki ıyıce bulandı kafam zaten eskıden 2 şık arasında kalırdın bu sene aşmış ösym kendını 5 şık arasında kaldın her paragrafta ben doğru olsun dıye yaptıklarımı sureklı bır daha ıncelefım tarıhe gectım kı hıc bakmamıştım ama yaptım ama gel gelelım 5 dakıka kalmıştı coğrafyaya gectım Boş kaldı hep onume gelen kısa soruları yaptım kaldı hep

Lexacommander hoş geldin. Regen_ neden gitti yine? C Calcifer deprem olduğunds horul horul uyuyordum, eşim uyandırdı.
Hoşbulduk bebişim...
Regen_ gelişime dayanamadı sanırım
Sana cinsellik gurusu diyorlar ama maşallah kendileri hiç çıkmıyor
Dinine küfreden müslüman olsa hesabı
Regen_ Ya şu forumu usluca kullanmayı öğrenemedin bi türlü....
Kaç yaşında kadınsın halen ban falan yiyorsun. Çocuk musun sen yavv
Regen +18 yüzünden ban yemedi ki polemiğe girdi ki kim olduğunu hepimiz biliyoruz.
+18 bilgi vermeyi seven tabiki M MrsDelfino .
Regen bekliyorum seni bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…