Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok yavrum ya yeni döndüm Bi yere gitmiştim 4 günn yoktum. Geldim instaya da ağırlık veriyorum ama bu ara dizi kitap spor onlara yoğunlaştım.. Ruhumu besliyorum sen nasılsın
Ooh iyi yapmissn bende bugun arkadasimi gormeye gittim korona oncesi zamanlarimizi konusup ozlem giderdik

Simdi sakin ol ve yavasca o topikten uzaklaş
Ya ben galiba bu ölüm konularına biraz hassasım.
Öyle eften puften şeylerde insanların ölmek istemesi ölüme teşebbüs etmesini kabul edemiyorum.
Bu fazlaca bir simariklik olarak geliyor.(Allah sınamasın)
Belki de ondan sinirlendim
Seni dinliyorum ve burada kalıyorum

Bende öyle gecen gün cherry olmek istiyorum yazmsti profiline dayanamiyorum her zorlukta pes etmelerine kızıyorum ama fikirlerini degistirmeye tamam diyenlere nefes tuketmek lazım yoksa bosa sinirlendiginle kaliyorsun

Bende öyle gecen gün cherry olmek istiyorum yazmsti profiline dayanamiyorum her zorlukta pes etmelerine kızıyorum ama fikirlerini degistirmeye tamam diyenlere nefes tuketmek lazım yoksa bosa sinirlendiginle kaliyorsun
Şaşırmadım ona. Boşvermiş gibi davranmaya çalışırken aslında sıkıntılarından kaçmaya çalışıyordu. Sanırım bir patlama yaşadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…