- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.781
UmarımBana da o gibi geldi ama emin olamadım. Yürek yememiştir o kadar
Gordum gordumÇekiliş yapmış gördün mü?
Ooh iyi yapmissn bende bugun arkadasimi gormeye gittim korona oncesi zamanlarimizi konusup ozlem giderdikYok yavrum ya yeni döndüm Bi yere gitmiştim 4 günn yoktum. Geldim instaya da ağırlık veriyorum ama bu ara dizi kitap spor onlara yoğunlaştım.. Ruhumu besliyorumsen nasılsın
Simdi sakin ol ve yavasca o topikten uzaklaşUmarım
Ya ben galiba bu ölüm konularına biraz hassasım.Simdi sakin ol ve yavasca o topikten uzaklaş
Bende öyle gecen gün cherry olmek istiyorum yazmsti profiline dayanamiyorum her zorlukta pes etmelerine kızıyorum ama fikirlerini degistirmeye tamam diyenlere nefes tuketmek lazım yoksa bosa sinirlendiginle kaliyorsunYa ben galiba bu ölüm konularına biraz hassasım.
Öyle eften puften şeylerde insanların ölmek istemesi ölüme teşebbüs etmesini kabul edemiyorum.
Bu fazlaca bir simariklik olarak geliyor.(Allah sınamasın)
Belki de ondan sinirlendim
Seni dinliyorum ve burada kalıyorum
Şaşırmadım ona. Boşvermiş gibi davranmaya çalışırken aslında sıkıntılarından kaçmaya çalışıyordu. Sanırım bir patlama yaşadıBende öyle gecen gün cherry olmek istiyorum yazmsti profiline dayanamiyorum her zorlukta pes etmelerine kızıyorum ama fikirlerini degistirmeye tamam diyenlere nefes tuketmek lazım yoksa bosa sinirlendiginle kaliyorsun
Aynen oyleŞaşırmadım ona. Boşvermiş gibi davranmaya çalışırken aslında sıkıntılarından kaçmaya çalışıyordu. Sanırım bir patlama yaşadı
Deşarj oldun mu bugünAynen oyle
AynenDeşarj oldun mu bugün
Ohh maşallahAynenfulledim geldim
Nerde kızYine deprem oldu
Tekirdağ Marmara Denizi. Valla korktum. Tam yattım sallanmaya başladı. Çocuğu alacaktım ki durdu. 10sn sürdüNerde kız
Ay annemler de İstanbul’da onlar da hissetmiştir allah korusun hepinizi yaTekirdağ Marmara Denizi. Valla korktum. Tam yattım sallanmaya başladı. Çocuğu alacaktım ki durdu. 10sn sürdü
Kendim için değil çocuk için korktumAy annemler de İstanbul’da onlar da hissetmiştir allah korusun hepinizi ya
Ben de lisede girdim sınava. O tahta sıralara oturmaktan totom acımış. Kuyruk sokumum hâlâ ağrıyor oturuncaKanka dün kpss ye girdim başım çatlıyor hala her yerım ağrıyır beynimi sorarsan error
Geçmiş olsun kaçtı büyüklüğü baktın mı?Kendim için değil çocuk için korktum
4.1 mişGeçmiş olsun kaçtı büyüklüğü baktın mı?
Ben ortaokulda girdüm belim omuzlarım her yerım ağrıdı yaBen de lisede girdim sınava. O tahta sıralara oturmaktan totom acımış. Kuyruk sokumum hâlâ ağrıyor oturunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?