- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.801
AsSa canlar
Lexa nerdesin sen zalım tospagaSa canlar
Niye ne oldu. Hepimiz bir şekilde çalışıyoruz da sen bu moda girme beni ürkütme sen pes edersen hepimiz yanarız lexa Demir ladym benimYaşamaya çalışıyorum
Kpss nasıl geçti kardeşAshoşgeldin
Valla beni bile bezdirdiler nasıl poohtan bir dünyaya gelmişiz.Niye ne oldu. Hepimiz bir şekilde çalışıyoruz da sen bu moda girme beni ürkütme sen pes edersen hepimiz yanarız lexa Demir ladym benim
Pohtan dünyada pohun içine batıp duruyoruzValla beni bile bezdirdiler nasıl poohtan bir dünyaya gelmişiz.
Haklı bir isyan diyelim...
Boşver minnoşum acıma yetime dünyası artıkHaklı bir isyan diyelim...
kibar kibar konuştuk da kıçımızda çiçek mi açtı koyver sndndj
Ahshhs ekran görüntüsü alayım da..olympikos M MrsDelfino elektra
Kpss girller, sınav nasıl geçti. İlk atanana benden bir çeyrek altın.... Babası oğluna yapmaz bu kıyağı ona göre
Kankaaa götümüze vurdular vurdularolympikos M MrsDelfino elektra
Kpss girller, sınav nasıl geçti. İlk atanana benden bir çeyrek altın.... Babası oğluna yapmaz bu kıyağı ona göre
Kankaaa götümüze vurdular vurdular
Ben bu sene çalışmadım can bazı durumlar oldu bu seme hazırlancam öylesıne girdim ama ıyı kı çalışmamışım dersaneye gıden arkadaslarım çok kötü oldu zaten sınav sonrası herkes küfür edıp ağlama krızıne gırdılerolympikos M MrsDelfino elektra
Beklediğimden daha iyiydiKpss nasıl geçti kardeş
Aynen herkes garip diyor niye ne oldu yaAhshhs ekran görüntüsü alayım da..
İyi geçti gibi ya bakalım önümüzdeki daha mühim bu sene sınav bi garipti neler olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?