- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.961
Vahşet team vampir kadınlarbir nevi deşarj olup arınıyor işte.
Gerçek hayatta söz hakkı verilmeyen dolayısıyla dinleyeni olmayan kişiler forumlarda az buçuk kendini ifade şansı bulunca ciddiye almaları normal. Birini dinlemeyi bilmek sohbetin %85 i bence. Dinlemeyi bilmeyen diyalog kuramıyor.
çay bu arada genel bunlar genel bahsedilen herhangi özel bir konu ya da kişiyi kastetmiyorum son günlerde araziydim ben.
Bir de ‘bunların grubu var’ cılar ortaya çıkıp çete gibi beğenmedim atmaya başlıyorlar
Belki biz de deşarj oluyoz. Olabilir yani.bir nevi deşarj olup arınıyor işte.
Bana beğenmedim atan yok, gruba almamışlar bile.Gerçek hayatta söz hakkı verilmeyen dolayısıyla dinleyeni olmayan kişiler forumlarda az buçuk kendini ifade şansı bulunca ciddiye almaları normal. Birini dinlemeyi bilmek sohbetin %85 i bence. Dinlemeyi bilmeyen diyalog kuramıyor.
çay bu arada genel bunlar genel bahsedilen herhangi özel bir konu ya da kişiyi kastetmiyorum son günlerde araziydim ben.
Bir de ‘bunların grubu var’ cılar ortaya çıkıp çete gibi beğenmedim atmaya başlıyorlar
Hep gülelim ,Hahahahah alemsin calci güldürüyorsun bizi dostum
Burhan Altıntop gibi " Ben de üniversite mezunuyum Ben de nişantaşi çocuğuyum beni de alsanıza aranıza"Belki biz de deşarj oluyoz. Olabilir yani.
Bana beğenmedim atan yok, gruba almamışlar bile.Ciddiye almıyorlar beni.
Aslında şöyle demek istemiştim örneğin arkadaşının fikri hoşuma gitmedi açıklama yapmak yerine beğenmedim yaptım, bakıyorum “benim yazdığımın besini beğenmedin???” YazmışBelki biz de deşarj oluyoz. Olabilir yani.
Etiketleyip çağırıyorlar falan. İlginç.Aslında şöyle demek istemiştim örneğin arkadaşının fikri hoşuma gitmedi açıklama yapmak yerine beğenmedim yaptım, bakıyorum “benim yazdığımın besini beğenmedin???” Yazmışsonra da hep beraber grupça yazdıklarımı beğenmemeye başlıyorlar alakalı alakasız.
Ben gülüp geçiyorum komik çünkü
Bak yine atanmana laf çarptı...Al bize teyzesiama bunun için atanmanı bekleyemeyiz hemen al
Hahhahaabaha kıyamam hemen alın bu kadını bir grubaBelki biz de deşarj oluyoz. Olabilir yani.
Beni beğenmiöörrrr müsünn? Diyordu gaffurGanka olalım mı? (Gaffur böyle mi diyordu Avrupa yakasında?)
Şişlttt çaktırma belkı unutulmuşuzdur
Bademli olsun
Biz olsak coktan
Yok be normalde alışık değilim bır şey demesem ban yerım de şu an şok gecırdım konu sahıbı banlanmış bız kalmışız. Herhalde bızı çıldırttığı açık beyan gördüHava mi atiyon sen
Kalabaliksa ancak sira gelirYok be normalde alışık değilim bır şey demesem ban yerım de şu an şok gecırdım konu sahıbı banlanmış bız kalmışız. Herhalde bızı çıldırttığı açık beyan gördüya da son dakıkalarımız
Kızlar gıdıcıyım dığer benle olan arkadaşta gitmiş göz yaşım pıtYok be normalde alışık değilim bır şey demesem ban yerım de şu an şok gecırdım konu sahıbı banlanmış bız kalmışız. Herhalde bızı çıldırttığı açık beyan gördüya da son dakıkalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?