- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.061
Benim belim de bir haftadır ağrıyor sanki regl olacak gibi. Sonra farlettim ki cereyan da kalıyormuşum. Havalar soğudu farkında değilizYok canım ya olsaydı Bı covıd19 a bakacaktılar ama sadece belim agrıyor, ayakta dururken agrımıyor. Oturursam kalkamıyorum ve uzanırsam kalkamıyorum. Duz ayakta durunca sıkıntım yok. Anlamadım gitti. Klima carptı desem, e grip olmadım. Halsiz falan da degılım, anlamadık
Çocuk uyutuyorum senResimde görüldüğü
Yazıklaaaarrr olsunn
Geldim ya napiyon
Bana soğumadı.Benim belim de bir haftadır ağrıyor sanki regl olacak gibi. Sonra farlettim ki cereyan da kalıyormuşum. Havalar soğudu farkında değiliz
Mesajda yarım kalmış arkadaş... Resimde gördüğün gibi kaş bıyık okey. Oje sürücem... Maydonoz suyuyla sarhoş olmak istiyorum.Çocuk uyutuyorum sen
Sorma ya hele aksamları artık corap gıyıyorum. Carpılıyoruz o kesin. Ankarada kı kum fırtsınasını gordun mu CalciferrBenim belim de bir haftadır ağrıyor sanki regl olacak gibi. Sonra farlettim ki cereyan da kalıyormuşum. Havalar soğudu farkında değiliz
Sorma ya hele aksamları artık corap gıyıyorum. Carpılıyoruz o kesin. Ankarada kı kum fırtsınasını gordun mu Calciferr
Olay ne noldu da geldin. Sen hayırdır gardaşStalkeriniz geldi.Nasılsınız?
Beni hıc ozlememen gozumden kacmadı.......Stalkeriniz geldi.Nasılsınız?
Hep senden bahsettim sorBeni hıc ozlememen gozumden kacmadı.......
Cok ıyı ettın sen gelmesen ben gelecektim, guluslerımı soldurdular Bloss demeye
Ay kız noldu? Bel ağrısı dışında sorun yok de mi?Cok ıyı ettın sen gelmesen ben gelecektim, guluslerımı soldurdular Bloss demeyenasılsın keyfin nasılsın Blosscum
İyiyim canım. Sen de hep iyi olCok ıyı ettın sen gelmesen ben gelecektim, guluslerımı soldurdular Bloss demeyenasılsın keyfin nasılsın Blosscum
Yo Hersey super cok sukurAy kız noldu? Bel ağrısı dışında sorun yok de mi?
Bin mukabele sevgili arkadaşım. Ben de seni seviyorum
Benı gormeye gelmis hemen en guzel cıkolatamdan ıkram edeyimOlay ne noldu da geldin. Sen hayırdır gardaş
Yarın diyetteyim ne varsa bugün hepsini yerimBenı gormeye gelmis hemen en guzel cıkolatamdan ıkram edeyim❤ benım sadece sevdıgım insanlara verdıgım cıkolata ve kahvelerim var reelde de.
Benı gormeye gelmis hemen en guzel cıkolatamdan ıkram edeyim❤ benım sadece sevdıgım insanlara verdıgım cıkolata ve kahvelerim var reelde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?