Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hi çiçeğim♥
Çocuğu uyutuyorum. Nasılsın?
Geldım kahve ıcıyorum balkonda yavrucum. Annem bende, sıze bir bakayım dedim. Yaklaşık iki uc gundur hastayım. Neyim var bilmiyorum doktor da bilmiyor sıze bır bakayım dedim

Geldım kahve ıcıyorum balkonda yavrucum. Annem bende, sıze bir bakayım dedim. Yaklaşık iki uc gundur hastayım. Neyim var bilmiyorum doktor da bilmiyor sıze bır bakayım dedim
Özledim valla ben banlıydım geldim sen banlandın 15 gün oldu nerdeyse Muzkad haberin var dimi topiğin ilk bebeği

Özledim valla ben banlıydım geldim sen banlandın 15 gün oldu nerdeyse Muzkad haberin var dimi topiğin ilk bebeği
Olmaz mı yaa, ben gitmeden paylasmıstı onu merak ediyordum bır geldım o banlı sımdı de JES okudum guzel haberlerini, hamıs karnın biraz buyudugunde foto istiyorum senden, kimbılır ne yakısacak sana hamilelik o guzel Yuzune Allah tamamına erdirsin ınsallah, vatana millete hayırlı bebek olsun Allah kotu ınsanlarla karsılastırmasın yavrunu

Geçmiş olsun. Neyiniz var?
Annem iyi cok sukur bana bakmaya geldı, belim cok agrıyor ama fıtık yok baktılar usuttum desek grıp falan olmadım. Kas gevsetıcı ıgne vuruldum bana mısın demedi. Hıcbır fikrim yok bu yuzden bela agrısı cekıyorum kuru kuru ve acı acı

Başka eklem ağrın var mı?

Yakı işe yarar mı acaba?

Başka eklem ağrın var mı?
Yok canım ya olsaydı Bı covıd19 a bakacaktılar ama sadece belim agrıyor, ayakta dururken agrımıyor. Oturursam kalkamıyorum ve uzanırsam kalkamıyorum. Duz ayakta durunca sıkıntım yok. Anlamadım gitti. Klima carptı desem, e grip olmadım. Halsiz falan da degılım, anlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…