- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.041
İyiyiz, ban açılalı çok oldu. Neredeydin?Hi girl's, nasılsınız
Hi çiçeğimHi girl's, nasılsınız
Geldım kahve ıcıyorum balkonda yavrucum. Annem bende, sıze bir bakayım dedim. Yaklaşık iki uc gundur hastayım. Neyim var bilmiyorum doktor da bilmiyorHi çiçeğim♥
Çocuğu uyutuyorum. Nasılsın?
Evde. Kkyı ozlemedım pek bu sefer. oyuzden bakasım gelmedi hıc. Annem bende biraz da hastayım kendimle ilgilendim dıyımİyiyiz, ban açılalı çok oldu. Neredeydin?
Özledim valla ben banlıydım geldim sen banlandın 15 gün oldu nerdeyseGeldım kahve ıcıyorum balkonda yavrucum. Annem bende, sıze bir bakayım dedim. Yaklaşık iki uc gundur hastayım. Neyim var bilmiyorum doktor da bilmiyorsıze bır bakayım dedim
Çok geçmiş olsun hem annene hem sanaEvde. Kkyı ozlemedım pek bu sefer. oyuzden bakasım gelmedi hıc. Annem bende biraz da hastayım kendimle ilgilendim dıyım
Olmaz mı yaa, ben gitmeden paylasmıstı onu merak ediyordum bır geldım o banlı sımdı deÖzledim valla ben banlıydım geldim sen banlandın 15 gün oldu nerdeyseMuzkad haberin var dimi topiğin ilk bebeği
Geçmiş olsun. Neyiniz var?Evde. Kkyı ozlemedım pek bu sefer. oyuzden bakasım gelmedi hıc. Annem bende biraz da hastayım kendimle ilgilendim dıyım
Annem bana bakmaya geldı cıcegım, kendısı ıyı cok sukurÇok geçmiş olsun hem annene hem sana ♥
Annem iyi cok sukur bana bakmaya geldı, belim cok agrıyor ama fıtık yok baktılar usuttum desek grıp falan olmadım. Kas gevsetıcı ıgne vuruldum bana mısın demedi. Hıcbır fikrim yok bu yuzden bela agrısı cekıyorum kuru kuru ve acı acıGeçmiş olsun. Neyiniz var?
Başka eklem ağrın var mı?Annem iyi cok sukur bana bakmaya geldı, belim cok agrıyor ama fıtık yok baktılar usuttum desek grıp falan olmadım. Kas gevsetıcı ıgne vuruldum bana mısın demedi. Hıcbır fikrim yok bu yuzden bela agrısı cekıyorum kuru kuru ve acı acı
Yakı işe yarar mı acaba?Annem iyi cok sukur bana bakmaya geldı, belim cok agrıyor ama fıtık yok baktılar usuttum desek grıp falan olmadım. Kas gevsetıcı ıgne vuruldum bana mısın demedi. Hıcbır fikrim yok bu yuzden bela agrısı cekıyorum kuru kuru ve acı acı
Geldin mi reklamcıSelamnapiyonuz
Çok büyük bardak yok blendır setinin şeyiyle Maydonoz suyu içiyorum. Annem Efes bira bardağımıda kırmıış... Kendime infulisiiirrr barsağı almam lazım.
Eki Görüntüle 2690035
Yok canım ya olsaydı Bı covıd19 a bakacaktılar ama sadece belim agrıyor, ayakta dururken agrımıyor. Oturursam kalkamıyorum ve uzanırsam kalkamıyorum. Duz ayakta durunca sıkıntım yok. Anlamadım gitti. Klima carptı desem, e grip olmadım. Halsiz falan da degılım, anlamadıkBaşka eklem ağrın var mı?
Yazıklaaaarrr olsunnGeldin mi reklamcı
Yaptık ya, hıc gecırmedı hatta hala var bitmedi yatmadan gene yapıstıralım bakalım. Hareketlerimi kısıtlıyor sınır oluyorumYakı işe yarar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?