- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.081
Oh daim olsun diyetin, ben heep baslayıp ucuncu gun bırakıyorum
Ben de diyet yapcam
Yarın başlıyoruz.Ben de diyet yapcam
Hoş geldin canım:)Hi girl's, nasılsınız
Hosbuldum alevcım, nasılsınHoş geldin canım:)
Hemen bir kutlama yapalım, muzıgı son ses acıp
Hadi kop kop kopHemen bir kutlama yapalım, muzıgı son ses acıp
Belime bagladım şakira kemerimi ortaya gectım oynuyorum suan benı oyle dusunun hahahahahahaahHadi kop kop kop
Ben de ağrılarla uğraşıyordum canım taş yerinde dururken kum dökmüşümHosbuldum alevcım, nasılsın
Ahhahahahah hayal ettimm yaa ahahahbabaBelime bagladım şakira kemerimi ortaya gectım oynuyorum suan benı oyle dusunun hahahahahahaah
Yok be alevcım sınsı sınsı geldı benım ki. Sonra sıddetlendi, kesin usuttum dedım ama grıp falan da olmadım. Boyle baston yutmus gıbı takılıyorum, allah dermansız dert vermesin. Doktun kurtuldun mu, devam mı sancın yoksaBen de ağrılarla uğraşıyordum canım taş yerinde dururken kum dökmüşüm
Şimdi okudum sen nasıl oldun? Ağır bişi falan mı kaldırdın neden oldu ki?
Elektra ve muzkad gelemezler ki
Para yapıstırabılırsınız ama peceteye sarın parayıAhhahahahah hayal ettimm yaa ahahahbaba
Amin canım hemen geçsin ağrın sancın daYok be alevcım sınsı sınsı geldı benım ki. Sonra sıddetlendi, kesin usuttum dedım ama grıp falan da olmadım. Boyle baston yutmus gıbı takılıyorum, allah dermansız dert vermesin. Doktun kurtuldun mu, devam mı sancın yoksasana da cok gecmıs olsun
Ben eskiden ilkbaharda depresyona giriyordum, şimdi sonbaharda giriyorumAmin canım hemen geçsin ağrın sancın da
Ben iyiyim 2 gündür şükür ama birkaç güne sonbahar depresyonum başlar
Mevsim gecıslerı hepimizin kaderi desene... Suan evdeki atmosferi anlatayım sana, ebru gundes benım dunyam son ses acıkAmin canım hemen geçsin ağrın sancın da
Ben iyiyim 2 gündür şükür ama birkaç güne sonbahar depresyonum başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?