- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.361
Ahahaha gelir aynen hazrladm 5 begenmedim bekliyorumBeğenmedimleri basa basa gelir şimdi
Ay yangınla sen geldin de ortalık hareketlendi. Elektra ile muzkad gelse de tamamlansa kadro
Napayım regencım balkona geldım sigara yaktım oturuyorum, artık hava serin. Oyle keyifle oturulacak gıbı degıl aksamları.Ahhahha aynen ilk zamanlar bids lexayı dusunsene askım sen kapa hayr sen kapa derken
sen napıyon yangınım
Ahızeyı bırak Calciferrcım, webcamde goruntulu ve sesli konusma imkanı varken artik.....Keşke eski ahizeli telefonlar olsaydı. Parmağında dolandıra dolandıra konuşurdu
Yaaa biz hala klima kullanıyoruz serinleme cok hafif o serin havayı istiyorum yanginim üşümek istiyorummNapayım regencım balkona geldım sigara yaktım oturuyorum, artık hava serin. Oyle keyifle oturulacak gıbı degıl aksamları.
Sekil a lexa gelmemis, askım sen kapat modunda buyuk ıhtımal
Ah İzmir’im işteYaaa biz hala klima kullanıyoruz serinleme cok hafif o serin havayı istiyorum yanginim üşümek istiyorumm
Evet lexa ancak gelir tazecik iliskide
Ahahhaha baya sert oldu buEvet biz bekarlara ihanet etti derhal kellesi kesile
Tabi tabi dışı sizi ici bizi yakıyor izmirinAh İzmir’im işte
Hahaha sen de dondurmanı aldın izleyici kısmına geçtin galibaAhahhaha baya sert oldu bu
NaberHuuu huuuu
Uyumamstr umarım
Iyidir canim senden naber?
Less is more sevgili dostum hosgeldınHuuu huuuu
Bır gorunup bir kayboluyorUyumamstr umarım
Hosbuldum arkadasim nasilsin? Her zaman ugrayamiyorum cunku uzun sureli kalamiyorum. Malum kucuk bebek oluncaLess is more sevgili dostum hosgeldın
Cocugu uyutmaya gitmis olabilir gelir birazdanBır gorunup bir kayboluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?