- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.341
İşte ne istediğini bilen ana gibi anaHahahhaha ben böyle iyiyim almayayım
Ahahhaah calci ya beni çok güldürüyorsunİşte ne istediğini bilen ana gibi ana ♥♥
Valla kuzumKızlar erken toplaşın da çok geçlere kalmayalım sonra uykumu alamadan işe gidiyorumC Calcifer Regen_ benneyanginlargordum Lexacommander Katibin Ruhu
Ben de işe gidiyom . Ama uykulu durmuyorum.Kızlar erken toplaşın da çok geçlere kalmayalım sonra uykumu alamadan işe gidiyorumC Calcifer Regen_ benneyanginlargordum Lexacommander Katibin Ruhu
Lexa kesin çocukla konuşmaya dalıp bizi unutur
Kız ben zor uyanıyorum geç yatıncaBen de işe gidiyom . Ama uykulu durmuyorum.
Bazen ben de uyuyakalıyorum, tüm aksiyonlu konuları kaçırıyorum yaKız ben zor uyanıyorum geç yatınca
Ne yedi bee. Dünyaları yedi
Seni aktif görünce benim de yüzüm gülüyorAhahhaah calci ya beni çok güldürüyorsun
Eyvallah bacım canımsınSeni aktif görünce benim de yüzüm gülüyor
Aksiyonlu konuları uykuya tercih ediyorsun demekBazen ben de uyuyakalıyorum, tüm aksiyonlu konuları kaçırıyorum ya
Ahhahha aynen ilk zamanlar bids lexayı dusunsene askım sen kapa hayr sen kapa derkenSohbet etmek ıcın neden lexayı bekliyorsunuz, sevgılısı ile konusuyorsa gece anca gelir dunku gıbı.
Tercih edemiyorum işte, küt gidiyorum.Aksiyonlu konuları uykuya tercih ediyorsun demek
Tasavvur edemedim.Ahhahha aynen ilk zamanlar bids lexayı dusunsene askım sen kapa hayr sen kapa derken
sen napıyon yangınım
Keşke eski ahizeli telefonlar olsaydı. Parmağında dolandıra dolandıra konuşurduAhhahha aynen ilk zamanlar bids lexayı dusunsene askım sen kapa hayr sen kapa derken
sen napıyon yangınım
Aynen öyle hayal edin lexayı poncik sevgili halleriyleKeşke eski ahizeli telefonlar olsaydı. Parmağında dolandıra dolandıra konuşurdu
Beğenmedimleri basa basa gelir şimdiAynen öyle hayal edin lexayı poncik sevgili halleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?