- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.381
Kabus gördüm gece. Sabah annemi aradım. Ananem hastaneye kaldırılmış. Korona diye. Ama çıkmamış neyse ki. Ciğerleri çok zayıflamışIyidir canim senden naber?
Hosbuldum canimH
Hoşgeldin
Sikinti yok bende banlıydım iki haftada anca acılıyor banım. Gelsen de ben yoktum yanı.Hosbuldum arkadasim nasilsin? Her zaman ugrayamiyorum cunku uzun sureli kalamiyorum. Malum kucuk bebek olunca
Yaaa gecmis olsun. Yaslilik ne zor. Allah yardim etsin.Kabus gördüm gece. Sabah annemi aradım. Ananem hastaneye kaldırılmış. Korona diye. Ama çıkmamış neyse ki. Ciğerleri çok zayıflamış
Allah sifa versin gecmıs olsun cokKabus gördüm gece. Sabah annemi aradım. Ananem hastaneye kaldırılmış. Korona diye. Ama çıkmamış neyse ki. Ciğerleri çok zayıflamış
Sağol. Yıllardır belden aşağı tutmuyor. Felç.Yaaa gecmis olsun. Yaslilik ne zor. Allah yardim etsin.
Bende başladım ve sivilceler bas gösterdi1-2 aydır bırakmıştım ne güzel şu Nutellayı. Yine dadandım
Sagol kuzum ❤ bu ban olayından biktim vallahi, zaten arada bakip cikiyorum. Sirf ban yememek icin konu acmiyorum artikSikinti yok bende banlıydım iki haftada anca acılıyor banım. Gelsen de ben yoktum yanı.
İdare ediyorum nasıl olsun. Bebeklerini optum❤
Ben diyet yapıyorum. Findux şu an yeşil gözleri ile bana bakıyor.Bende başladım ve sivilceler bas gösterdi
Gecmis olsunKabus gördüm gece. Sabah annemi aradım. Ananem hastaneye kaldırılmış. Korona diye. Ama çıkmamış neyse ki. Ciğerleri çok zayıflamış
Kiyamam ya. Hem cekene hem cektirene zor. Annen mi bakıyor?Sağol. Yıllardır belden aşağı tutmuyor. Felç.
Ben de ne sivilce ne kilo yapıyor aksi şey belki yapsa tutarım kendimiBende başladım ve sivilceler bas gösterdi
Dayımlar ile beraberler zaten yıllardır. Yengem bakıyor.Kiyamam ya. Hem cekene hem cektirene zor. Annen mi bakıyor?
Oy kıyamam ya allahım şifa versinSağol. Yıllardır belden aşağı tutmuyor. Felç.
Bunlar delfinin uzmanlık alanı amaAhızeyı bırak Calciferrcım, webcamde goruntulu ve sesli konusma imkanı varken artik.....
Sağol. Ama ağır durumu. Başka çare yok kı.Gecmis olsunhastanede tehlikeli su sıralar
Ben de ne sivilce ne kilo yapıyor aksi şey belki yapsa tutarım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?