- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.261
Noo simdi gordum ve bayıldımSen kacırmazdın kuzum ondan sasrdm ama calcii benzerini bulmus![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noo simdi gordum ve bayıldımSen kacırmazdın kuzum ondan sasrdm ama calcii benzerini bulmus![]()
Evet 35 yasndaki hali olablrÇok fenasın calcievet İlerideki hali gibi resmen
KedidirKedii tas mısın be kadın????? Masallah ❤❤❤
Teşekkür ediyorumKedidirKedii tas mısın be kadın????? Masallah ❤❤❤
Çok ünlü bir oyuncu. İnterseller da oynuyordu en son.Kim bu teyze![]()
Aksine 0 benzerlik ya saç rengim den mi acabaÇok fenasın calcievet İlerideki hali gibi resmen
Daha fazla gibi beybiEvet 35 yasndaki hali olablr
O ilk koyduğun fotoya çok benzettim ben deAksine 0 benzerlik ya saç rengim den mi acaba![]()
İlk foto da benziyorsun sonrakilere benzemiyorsunAksine 0 benzerlik ya saç rengim den mi acaba![]()
Ikincisini koydumuO ilk koyduğun fotoya çok benzettim ben de
Yani doğrudur son zamanlarda biraz şaşırıp saç rengi değiştirdimO ilk koyduğun fotoya çok benzettim ben de
He canım sildi galibaIkincisini koydumu![]()
İlk fotodaki renk güzelmiş bence yakışmışYani doğrudur son zamanlarda biraz şaşırıp saç rengi değiştirdim![]()
Hahahah olsunHe canım sildi galiba
Kendi rengine döndüm ben ombre seviyorum zaten hayatta bütün saçımı boyamazdım çok sıkıldım bunaldım tarçın bakır oldu ama aktı ve ben bahtımdan daha fazla karardım. Olmadı ondanİlk fotodaki renk güzelmiş bence yakışmış
Benı baska zaman cıcegım, cok gelir uyuyamayız sonraKaçaklar haydi bak yarın iş var halen uyumadım bekliyorum gül cemallerinizi görmeyi![]()
benneyanginlargordum C Calcifer
Katibin Ruhu
Calciferr biliyorum ben ahu Tuğba gibi kadınKaçaklar haydi bak yarın iş var halen uyumadım bekliyorum gül cemallerinizi görmeyi![]()
benneyanginlargordum C Calcifer
Katibin Ruhu
Daha karpuz kesecektikKızlar iyi geceler yavastan kaçıyorum ben![]()
![]()