Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Meral evlenmek istemiyor ki hayatında bırını istiyor. Sevısmek ıcın illa nıkahım olsun yazmadı😂😂
Ahahahahha dayanamdm artık lexanın bilincaltina evliligi ne kadar islediysek her yorumu öyle okuyor :dondurma: Lexacommander Lexacommander yavrum arkadas sevgili istiyor koca degil bisi denicek sadece :KK76:

Ciddi derken? İnşallah sonu evliliğe giden ciddilerden bahsetmiyorsundur.
Canım zaten boşanıksın baksana keyfine artık...
Tam da evlenmek istemiyor diye korumusken ben merali, hayalim beyaz gelinlik cumlesı geliyor gibi 😂😂

Bunları alintilayayimda sonra görmedik duymadik demesnler :KK14: lexa arkadasa birini bulmaya çalışıyor suan:KK9: iyi ki uykum kacmista görmüsüm :KK68:
Yaaa şimdi sevgili yaptı R yapıyor diceniz ama ben çiftliğe değil evliliğe, erkeğe değil Kocaya karşı olduğumu defalarca belirttim 😂😂😂😂

Ciddi derken? İnşallah sonu evliliğe giden ciddilerden bahsetmiyorsundur.
Canım zaten boşanıksın baksana keyfine artık...
Yok kız evliliğe yeminim var da hani sevsin en azından kalbinde bir yerim olsun karşılıklı. Kullan at diye düşünmesin bir iki sene gerçek sevgili olalım zaten 2 seneyi geçince kullanma tarihi geçiyor bir fabrika ayarları bozuluyor bunların😂😂

Yok kız evliliğe yeminim var da hani sevsin en azından kalbinde bir yerim olsun karşılıklı. Kullan at diye düşünmesin bir iki sene gerçek sevgili olalım zaten 2 seneyi geçince kullanma tarihi geçiyor bir fabrika ayarları bozuluyor bunların😂😂
Raf ömrüne kadar birliktelik istiyosun tamda lexalık bu durum :dondurma: o simdi bilgilendirme yapar :KK76:

Aferim hatalarından ders çıkarabilen insanları severim...
Hangi ülkedesin E ebrydlts yurt dışı konsolosumuzdur. En yakın noktaya az kullanılmış bir erkek teslim edelim.

O pp de ki sen misin? O bacaklarla birini bulman zor olmasa gerek nasıl yokluğa düştün kuzum 😂
C Calcifer isimli şahsın evlenik olduğu hatta ünlüye benzeyen koca bulduğu bir dünya da herhangi bir dişi canlının yoklukta olması akıl alır gibi değil...
Hiçte unutmamış araya sokuşturmuşsun beni ajhajhahsfşfşdfişlkg
Kıskandın mı Padişahımı :KK8:

Back
X