- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.421
Lexa amaç bu zaten yıldırma politikası anlasanaValla adını Deniz koymazsan kendim doğurmaya kalkarım bana bu kötülüğü yapıp benimde başımı yakmaya kalbin el vericekse buyur başka isim koy... Ha yok azcık seviyorsan zaten beni kıyamayıp koyarsın Deniz ismini...
Beni de bozdu calci dayı regen
He ondan nude istiyorsun. Diri memelerime bakıp nazar değdirmek için... Ah siz evliler yokmusunuz çok fenasınız çokkkLexa amaç bu zaten yıldırma politikası anlasanasadece benim mi memintolar sarkacak senin de sarksın bananeeeeee
Ben değil kaynanan değdirecek nazarıHe ondan nude istiyorsun. Diri memelerime bakıp nazar değdirmek için... Ah siz evliler yokmusunuz çok fenasınız çokkk
He ondan nude istiyorsun. Diri memelerime bakıp nazar değdirmek için... Ah siz evliler yokmusunuz çok fenasınız çokkk
Bunlar lexanin bizde ne ararOooo memintolar da tombiktoymuş
Abartma be daha çocuğumuz yok bizim ki de aynı böyle hem bikeremBunlar lexanin bizde ne arar
Yettimmmm
Evli, Fizikçi, göztepeli, cinconlu, Gevrek kafalı bu kadar kötü özellik bir başka insanda toplanamazdı...YettimmmmAma ben gelene kadar olan olmuştur
Lexacommander Neden sevmiyorsun ki bizii
Hadi beni aşırı evliyim diye sevmiyorsun da Sincabın suçu ne
Herkesten istemiyorum. Vizyon sahibiyimBeni de bozdu calci dayı regenartık merhaba diyene nude var mı nude diyeceğim
Çok konuşma nude at özelden bekliyorumHerkesten istemiyorum. Vizyon sahibiyim
Günaydınlar efendim
Hiçç demiyorum bekarlık sultanlık ohh yasasın özgürlükyalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
o zaman boşandınızHiçç demiyorum bekarlık sultanlık ohh yasasın özgürlüknot: iki kişilik yatakta tek yatmayı seven biri
Hayır bekarım hiç evlenmedim ama yatagım iki kişiliko zaman boşandınız
Şimdi tanıdım seniHayır bekarım hiç evlenmedim ama yatagım iki kişilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?