- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.441
Seve seve giderim
Aratmalarda çıktı ben de başlayacağım arkadaşım bir klinikte deli gibi kilo verdi. Bölgesel eridi ve vücut dengesi de yerine geldi. Ben de başlayacağım arkadaşım 80 kilodan diyetle birlikte tabi 60 kiloya düştü ve sarkması olmadı.Şaşkınlıkla izledim hep görüşüyoruz geri kilo da almadı vücudu çok iyi şuan.Kızlar, güzellik salonunda bölgesel zayıflama yaptıranınız var mı?
Benim basen var çılgınlar gibi.Aratmalarda çıktı ben de başlayacağım arkadaşım bir klinikte deli gibi kilo verdi. Bölgesel eridi ve vücut dengesi de yerine geldi. Ben de başlayacağım arkadaşım 80 kilodan diyetle birlikte tabi 60 kiloya düştü ve sarkması olmadı.Şaşkınlıkla izledim hep görüşüyoruz geri kilo da almadı vücudu çok iyi şuan.
Bende 70 ve yürürken tıkanıyorum artık boyumda yok.Benim basen var çılgınlar gibi.2 doğum yaptım, göbeğim de sarktı. 84 kiloyum şu an.
Şimdiye kadar ilginç bir şekilde sorun etmiyordum kiloyu. Artık, bacaklarımın taşımadığı için kilo vermeyi düşünüyorum.Bende 70 ve yürürken tıkanıyorum artık boyumda yok.
En doğrusu cidden sağlıken bitiriyor benim kötü huylu kolestrolüm var ve şeker hastalığına yakalandım.Acil kilo vermem gerekiyorŞimdiye kadar ilginç bir şekilde sorun etmiyordum kiloyu. Artık, bacaklarımın taşımadığı için kilo vermeyi düşünüyorum.
Bana da
Ayyy yok yangıncım niye küseyim
Ne biliyim ya senı seviyorum, senden yanayken oyle apla dıyıp ortadan kaybolunca bıraz uzuldum. Mesajını da ac ayol bari arkadaslarına da ıstedıgımde yazabıleyım.Ayyy yok yangıncım niye küseyimkocamı yatağına yatırdım geri geldim
Nasıl yaaa sen mi yatıriyorsunAyyy yok yangıncım niye küseyimkocamı yatağına yatırdım geri geldim
Artık yazabilirsin. Herkesi izlemem bak kıymetini bilNe biliyim ya senı seviyorum, senden yanayken oyle apla dıyıp ortadan kaybolunca bıraz uzuldum. Mesajını da ac ayol bari arkadaslarına da ıstedıgımde yazabıleyım.
Adam cocuklarını sevmiyor birileri savunuyor sen yoruluyorsun falan. Yorulma diye dedim ben❤kusmeyecegını de bılıyodum ama duyunca hosuma gıdıyor asgshajajaja
Evettt biberonuna da süt koyuyorumNasıl yaaa sen mi yatıriyorsun
Laf soyleyıp gitmene ızın verirdim mi sanıyorsun diyecegım de ne yapabilirim ki telefondan elimi uzatıp sacını cekemem zıraArtık yazabilirsin. Herkesi izlemem bak kıymetini bilahahhh
Bende seni seviyorum çiçeğim.
Yok ya alınmam ben öyle kötü bşy demediğini biliyorum. Alınsam laf söyler giderdim boş boş gitmezdim
Öğrenecek çok şeyim var senden belli oldu takipteyimEvettt biberonuna da süt koyuyorum
Yo yooo iste saçlarımı yollarım sanaLaf soyleyıp gitmene ızın verirdim mi sanıyorsun diyecegım de ne yapabilirim ki telefondan elimi uzatıp sacını cekemem zıra
Kız yok koltukta uyududa yatağa yolladımÖğrenecek çok şeyim var senden belli oldu takipteyim
Ahahha olsun ben oracıkta bırakıyorum sinir olup yine insaflısınKız yok koltukta uyududa yatağa yolladım
Üşüyo sonra kıyamıyomAhahha olsun ben oracıkta bırakıyorum sinir olup yine insaflısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?