Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kızlar, güzellik salonunda bölgesel zayıflama yaptıranınız var mı?
Aratmalarda çıktı ben de başlayacağım arkadaşım bir klinikte deli gibi kilo verdi. Bölgesel eridi ve vücut dengesi de yerine geldi. Ben de başlayacağım arkadaşım 80 kilodan diyetle birlikte tabi 60 kiloya düştü ve sarkması olmadı.Şaşkınlıkla izledim hep görüşüyoruz geri kilo da almadı vücudu çok iyi şuan.

Benim basen var çılgınlar gibi. 2 doğum yaptım, göbeğim de sarktı. 84 kiloyum şu an.

Ayyy yok yangıncım niye küseyim kocamı yatağına yatırdım geri geldim
Ne biliyim ya senı seviyorum, senden yanayken oyle apla dıyıp ortadan kaybolunca bıraz uzuldum. Mesajını da ac ayol bari arkadaslarına da ıstedıgımde yazabıleyım.
Adam cocuklarını sevmiyor birileri savunuyor sen yoruluyorsun falan. Yorulma diye dedim benkusmeyecegını de bılıyodum ama duyunca hosuma gıdıyor asgshajajaja

Artık yazabilirsin. Herkesi izlemem bak kıymetini bil ahahhh
Bende seni seviyorum çiçeğim.
Yok ya alınmam ben öyle kötü bşy demediğini biliyorum. Alınsam laf söyler giderdim boş boş gitmezdim

Artık yazabilirsin. Herkesi izlemem bak kıymetini bil ahahhh
Bende seni seviyorum çiçeğim.
Yok ya alınmam ben öyle kötü bşy demediğini biliyorum. Alınsam laf söyler giderdim boş boş gitmezdim
Laf soyleyıp gitmene ızın verirdim mi sanıyorsun diyecegım de ne yapabilirim ki telefondan elimi uzatıp sacını cekemem zıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…