- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.921
Öyle de hayatta uyuyamam üşür ınsan ayol üşüyüp uyanmıyor musunUşenir insan bı oda olsa güzel olur
Ben eşim olmadiginda uykuya kalıyorum odalarda ne örtü ne birşey dümdüz sabah ediyorum
Yok yaniyorum benÖyle de hayatta uyuyamam üşür ınsan ayol üşüyüp uyanmıyor musun
Ben senin Gider ayak, azıcıkta sen bekle dıyıp laf sokmanı sevdımsjsksksksBeybiler geldim ve gidiyorum sabah okuyacağım benim gözler kapanıyor vallahihepinize iyi geceler öpüyorum
Yangınım bu gece mazur gör çok bekledik seni azıcık da sen bekle agagagagaga
Yanması gereken benken buz gıbı olmam da enteresan benım...Yok yaniyorum ben
Evet o yüzden örtmüyorumKızlar sizde yatak acmaya usenıyor musunuz
Ben cok usenıyorum ortuyu kaldır katla kenara koy yorganı cikar bana asırı kulfetlı geliyor ben mı anormalim sizde boyle mısınız
Kıla tüye burda devam edelim diyosunuz yani
Sövecek sandım bir anBen senin Gider ayak, azıcıkta sen bekle dıyıp laf sokmanı sevdımsjsksksks
Gıdın bakalım........Hepınız gıdın......... Terk edin beni.. Ben ne yangınlar gördüm hıcbırı öldürmedi bunu unutmayın ama sksjsksjssj
+1 ahshahhsEvet o yüzden örtmüyorum
Ya bazen arkadasımla falan geliyorum eve dırekt uyuduğum oda da tam kapının karsısında.Evet o yüzden örtmüyorum
Valla şuan bile catlayacagim sıcaktan elektrik çarpıyor sürekli taş taşa sürter yaYanması gereken benken buz gıbı olmam da enteresan benım...
Artık ne isterseniz....Kıla tüye burda devam edelim diyosunuz yani
Bahceye falan ın yalın ayak dur enerjin gıtsın hmValla şuan bile catlayacagim sıcaktan elektrik çarpıyor sürekli taş taşa sürter ya
Koltuklardan bildiğin yildirim çıkıyor bizim oturunca filan
Beni mi ?Sevdigim isimler görüyorum, neden yazmayim dedim
İyi ettin dayler hosgeldınSevdigim isimler görüyorum, neden yazmayim dedim
Valla başka yerde böyle birşey yoktu burda oldu bende anlamadım bende değil eşyalarda varBahceye falan ın yalın ayak dur enerjin gıtsın hm
Elbetteydi, biri sendindiBeni mi ?
Ojbulduk beyaaaİyi ettin dayler hosgeldın
Bazı insanlarda oluyor tokalasırken ya da eli degınce bı titretiyor kesin bir adı vardır bunundaValla başka yerde böyle birşey yoktu burda oldu bende anlamadım bende değil eşyalarda varonuda yaptım ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?