- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.961
İnsan su sebeple sigaraya baslar mı baslar, bende herkes ıcıyor ben neden ıcmeyım dıyıp baslamıstım.Bırakalı uzun zaman oldu ama hatırına içerim bir taneLisede arkadaşlarım elime yakıştırdığı için başlamıştım sonra bıraktım ama
Elveda deme bana...Gitme kal ve yanımda
Şurada baş ucumda
Aynı ben. Sırf bu sebeple basladım bende sjajajaja allahım ben ergenken gerızekalıymısım yaNormalde içmiyorum ama sosyal içiciyim ben. Arkadaş ortamının köpeğiyim galiba kötü yola bile düşürebilirim
Nıye ayol
abla burası başka topik, burada bile denetim,teftiş ya bıhtıh ya bıhtıh ahahahahhahaİyi 50 sayfa okursun artık
Kitapçıları sorguya çekiyorum ahahahahNıye ayol
Ben de 15 yaşındaydım, ergenliğimin tavan yaptığı zamanlarİnsan su sebeple sigaraya baslar mı baslar, bende herkes ıcıyor ben neden ıcmeyım dıyıp baslamıstım.
Ne ozenırdım ne heves ediyordum. Sırf bende de olsun diye basladım. 15 yasında falandım lise 1 e gidiyordum.
Cok lazımmıs gıbı.
Bırakmana cok sevındım, kac sene ıctın?
Ben mi canım?Sevdigim isimler görüyorum, neden yazmayim dedim
Fazla kaşınma benceabla burası başka topik, burada bile denetim,teftiş ya bıhtıh ya bıhtıh ahahahahhaha
Askolsun ıstedıgını yaz calcımKitapçıları sorguya çekiyorum ahahahah
Canımsın,Askolsun ıstedıgını yaz calcım
Erken donmussun ne guzelBen de 15 yaşındaydım, ergenliğimin tavan yaptığı zamanlar3-4 yıl içip bıraktım
Hayır canım bekarımErken donmussun ne guzel
Evlı mıydın sen stevya?
Bekar olmak istiyorumErken donmussun ne guzel
Evlı mıydın sen stevya?
Erkek arkadaşın var mıHayır canım bekarım
Sana hemen bosan yazalım bosan.Bekar olmak istiyorum
Aha biri daha
Şuan elimde kitab var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?