- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.221
Yok yahu ne turşusu otuzlar yeni yirmiler zatenBen muzmınlıkten tursuluga tarif ettim alısınca geciyor sjsjsjsjs
Bir şey itiraf edeceğim bana aşırı gizemli biri gibi geliyorsunBeni de beni de
Ideal arkadassın theknack.Yok yahu ne turşusu otuzlar yeni yirmiler zaten
30u aşmadan olmuyor ama bilesin
Bir şey itiraf edeceğim bana aşırı gizemli biri gibi geliyorsun
Oh iyi iyi. 2 küçük çocuğum var yırttım o zamanBen dün dakka bir gol bir şeklindeki atağımla öğrendim de. Allah'tanbenneyanginlargordum çoluğuma çocuğuma acıdı
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım behlulle ne ılgısı varBir şey itiraf edeceğim bana aşırı gizemli biri gibi geliyorsun
Adam shsjsjsjsjsArkadaşlar 30+ herkes dinozordur
Esasında kac peki yasin mor portakal29.5tan 30 olurum senin icin
Niye kuzum
Teşekkür ediyorumIdeal arkadassın theknack.
Besır ölürken aglayan Nihale *sacmalama Nihal makyajın akacak* diyen pelınden bin kat ıyısın
Soranlara 18 deriz. Sjsjsjs
Esasında kac peki yasin mor portakal
Bence mor portakal 29 yaşındaEsasında kac peki yasin mor portakal
Hatır gonul belasına yasını buyuttun sandım benEsas yasim bu
1991 dogumluyum
30 iste, temiz ❤
Yoo bu kötü bir anlamda değil. Biraz takip ediyorum da mesajlarını. Çok yönlü birisin. Yatırımdan anlıyorsun, ülke ülke geziyorsun, yurtdışında eğitim almışsın ve daha bir sürü şey. Çok dolu yaşıyor gibi görünüyorsun. Kripton'dan mı geldin sen29.5tan 30 olurum senin icin
Niye kuzum
Vallahi doğru bildimEsas yasim bu
1991 dogumluyum
30 iste, temiz ❤
Yatırımdan anlıyorsa bana akıl versin, Ceyrek mı gram mıYoo bu kötü bir anlamda değil. Biraz takip ediyorum da mesajlarını. Çok yönlü birisin. Yatırımdan anlıyorsun, ülke ülke geziyorsun, yurtdışında eğitim almışsın ve daha bir sürü şey. Çok dolu yaşıyor gibi görünüyorsun. Kripton'dan mı geldin sen
Yoo bu kötü bir anlamda değil. Biraz takip ediyorum da mesajlarını. Çok yönlü birisin. Yatırımdan anlıyorsun, ülke ülke geziyorsun, yurtdışında eğitim almışsın ve daha bir sürü şey. Çok dolu yaşıyor gibi görünüyorsun. Kripton'dan mı geldin sen
Yemin ederim kulağımda Beşir'in öksürüğü yankılandıBihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım behlulle ne ılgısı var
Yatırımdan anlıyorsa bana akıl versin, Ceyrek mı gram mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?