- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.870
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.181
Haklısın ama belki mantığını değil kendini seversin.Ne yalan soyleyım karsıma kimse cıkmıyor cunku birilerinin ayarladıgı insanla sırf mantıklı diye gorusmek istemiyorum.
Sen bir kahve ıcersın, olmaz uymadı dersin. Adam yarın bir ortamda gorur seni, yanındakilere ben bunla ciktım der sevgiliydık der.
Adım bu sekilde cıksın istemiyorum su saatten sonra.
Bosandıgım ıcınde, insanların kafasında farklı seyler donsun istemiyorum.
Bosandı tek yasıyor vs.
Rahat gozukmek istemiyorum. Degılım cunku.
Ama karsıma bırı cikar ıcım kıpırdar ozaman tamamım. Bekarlıkta bir yere kadar hemsıre sjsjsjsjsjssjsj
Ya çocuk da kocada nasip. Allah hayırlıysa çıkarsın birilerini.Ne yalan soyleyım karsıma kimse cıkmıyor cunku birilerinin ayarladıgı insanla sırf mantıklı diye gorusmek istemiyorum.
Sen bir kahve ıcersın, olmaz uymadı dersin. Adam yarın bir ortamda gorur seni, yanındakilere ben bunla ciktım der sevgiliydık der.
Adım bu sekilde cıksın istemiyorum su saatten sonra.
Bosandıgım ıcınde, insanların kafasında farklı seyler donsun istemiyorum.
Bosandı tek yasıyor vs.
Rahat gozukmek istemiyorum. Degılım cunku.
Ama karsıma bırı cikar ıcım kıpırdar ozaman tamamım. Bekarlıkta bir yere kadar hemsıre sjsjsjsjsjssjsj
Kendimi cok seviyorum, mantıgım benı yanıltmıyor aslında. Tam bir ask insanıyım ben. O da bana hata yaptırıyorHaklısın ama belki mantığını değil kendini seversin.
Pandemi de ortam zor.. eskisi gibi ne zaman olacagiz muamma.. şuan herkes tirsiyor herkesten hep bı cekingenlik var ya da bana öyle geliyor herkes öyle değildir
Aa evet bu bir ilktir tarihe geçsin.Sabah oldu ben hala burdyaum
Bugün arkadaşım geldi.. oturuyoruz dedi ki kardeşime gittim geçen, gripti memlekete gidicek korona testi yaptıracak yinedeKendimi cok seviyorum, mantıgım benı yanıltmıyor aslında. Tam bir ask insanıyım ben. O da bana hata yaptırıyorbenı ask yanıltıyor. Gene de sadece mantık olmaz diye devam ediyorum, var ya bende akıllanmam he
Yok bende tırsıyorum suan biriyle gorussem tokalasmak bile ıstemem acıkcası
Gözlerim acildimi kapanmıyor iste 4 e kadar açık durur şuanAa evet bu bir ilktir tarihe geçsin.
Ya shshshshshs bende boyleyım aynıBugün arkadaşım geldi.. oturuyoruz dedi ki kardeşime gittim geçen, gripti memlekete gidicek korona testi yaptıracak yinede
Benm hemen kafamda biseyler çakmaya başladı
İyi geceler Mervecım, senı de sızı de gormek cok guzeldı.İyi geceler canlar.
Bende artık skldm ya hergun biriyle görüşesim geliyor içimde patlayacak volkan varYa shshshshshs bende boyleyım aynı
Bende bir arkadasımla aynı gun aynı doktora gittim farklı saatlerde. Kendısı ile hıc yuzyuze gelmedik telde konustuk.
O aksam kotu hissetmiş bu test yaptırmıs ve pozitif cıktı.
Aynı doktora gittik ben ondan sonra girdim ya, ya doktor buna dokunduysa ya doktorda covıdse ya bende olduysam dıyıp kendimi yedim. Gargara ıctım bıldıgın sjsjsjs
Hayır zaten psikolojim iyi degıl. Neyse gunler gectı ıyıyım sukur. Ama oladabılırdım
İyi geceler hmcım hoscakal, senı gordugume de sevındımBende artık skldm ya hergun biriyle görüşesim geliyor içimde patlayacak volkan varbende kaçayım Allah rahatlik versin süt içeyim uyurum belki
Bende sevindim yangımİyi geceler hmcım hoscakal, senı gordugume de sevındım
Canımmm
Hohohoh biraz erken olmadı mı hajajalsşdşşfCanımmm
Geç olsun da güç olmasın.Hohohoh biraz erken olmadı mı hajajalsşdşşf
Onlar geç yatta kaçta kalkarlar bilemedim. Nasılsın canımGeç olsun da güç olmasın.
Cok şükür iyiyim canım,sen nasılsın?Onlar geç yatta kaçta kalkarlar bilemedim. Nasılsın canım
Birileri nick değiştirmiş
Burda söyleyememCok şükür iyiyim canım,sen nasılsın?Bakayım kimmiş
Bulamadım ponciğim,istişare edelimBurda söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?