Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Haklısın ama belki mantığını değil kendini seversin.
Pandemi de ortam zor.. eskisi gibi ne zaman olacagiz muamma.. şuan herkes tirsiyor herkesten hep bı cekingenlik var ya da bana öyle geliyor herkes öyle değildir

Ya çocuk da kocada nasip. Allah hayırlıysa çıkarsın birilerini.

Kendimi cok seviyorum, mantıgım benı yanıltmıyor aslında. Tam bir ask insanıyım ben. O da bana hata yaptırıyor benı ask yanıltıyor. Gene de sadece mantık olmaz diye devam ediyorum, var ya bende akıllanmam he
Yok bende tırsıyorum suan biriyle gorussem tokalasmak bile ıstemem acıkcası

Bugün arkadaşım geldi.. oturuyoruz dedi ki kardeşime gittim geçen, gripti memlekete gidicek korona testi yaptıracak yinede
Benm hemen kafamda biseyler çakmaya başladı

Bugün arkadaşım geldi.. oturuyoruz dedi ki kardeşime gittim geçen, gripti memlekete gidicek korona testi yaptıracak yinede
Benm hemen kafamda biseyler çakmaya başladı
Ya shshshshshs bende boyleyım aynı
Bende bir arkadasımla aynı gun aynı doktora gittim farklı saatlerde. Kendısı ile hıc yuzyuze gelmedik telde konustuk.
O aksam kotu hissetmiş bu test yaptırmıs ve pozitif cıktı.
Aynı doktora gittik ben ondan sonra girdim ya, ya doktor buna dokunduysa ya doktorda covıdse ya bende olduysam dıyıp kendimi yedim. Gargara ıctım bıldıgın sjsjsjs
Hayır zaten psikolojim iyi degıl. Neyse gunler gectı ıyıyım sukur. Ama oladabılırdım

Reactions: H M
Bende artık skldm ya hergun biriyle görüşesim geliyor içimde patlayacak volkan var bende kaçayım Allah rahatlik versin süt içeyim uyurum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…