- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.281
Kullandıgım gargara yi onermemı ister misin, yıllardır onu kullanıyorum asırı etkili.Valla listerine var onla bogazimi gargara yapabilir miyim ki? Ya da karbonat la mi yapsam? Haklisin, bi takip edeyim bakalim canim..
sıdıkayı bile almaya çalışann vardı ya ben ne yapayımBana zaten hep, içi adam cekıyo diyolar
Samim in kardesı Sıdıka oldum shsjsjsjsjsjs
Keşke erkek olsaydım gdhsjskahdjd şaka şaka
Çok güzel olurdu. Yanında olamasak da hepimiz buradayızKeske senın gıbı kardesım olsaydı.
Cok isterdim bir kız kardesım olsun birlikte takılalım
Keske muzmin olmasaydım sjsksksKeşke erkek olsaydım gdhsjskahdjd şaka şaka
Ben kapalı hava severimHava da nasil ic karartici
Iyi olur canim ya , dur ozel mesajim kapaliydi en son acayim ozelden at istersen..Kullandıgım gargara yi onermemı ister misin, yıllardır onu kullanıyorum asırı etkili.
Agız ıcınde ki yaralar ıcınde anında gecırıyor. Dun agrıyordu bogazım mesela, yaptım gargara anında gectı.
Bırkere gecmemıstı onu ciddiye aldım, faranjıt olmusum mesela.
Dene bakalım lısterıneyı, onla hıc yapmadım
Aynı seyi yazdım az once, gun gecmek bilmeyecek evde. Sokaga cıkma yasagı var heryerde kapalı zatenHava da nasil ic karartici
Kapali havada yatmak en guzeliBen kapalı hava severim
Hşş sen 18 yaşındasınKeske muzmin olmasaydım sjsksks
TamamIyi olur canim ya , dur ozel mesajim kapaliydi en son acayim ozelden at istersen..
istanbulda mısın istanbulda hava leşHava da nasil ic karartici
Yemek yapmayı sever misin? Mutfakta zaman çabuk geçiyor.Aynı seyi yazdım az once, gun gecmek bilmeyecek evde. Sokaga cıkma yasagı var heryerde kapalı zaten
Böyle havalara bayılıyorum ben de, özellikle de yağmurluysaBen kapalı hava severim
istanbulda mısın istanbulda hava leş
Bende var da yangına layik görememKeşke abim olsaydı
Evet evet ben de. Bu havalar daha sakin daha dinlendirici geliyor bana. Güneşli havalar biraz yorucu geliyor.Böyle havalara bayılıyorum ben de, özellikle de yağmurluysa
Severim de boyle kapali hava da yemek yapasımda gelmiyor biliyor musunYemek yapmayı sever misin? Mutfakta zaman çabuk geçiyor.
Kıvanç falan olması lazım layık görebilmemiz içinBende var da yangına layik göremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?