- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.321
ya senin fincanını severim ahahhahahhaİncirler olana kadar kalsaydın bari............
10 liraya aldım sjakakakakaya senin fincanını severim ahahhahahha
Merve kocanla ben aynı boyda sayılırız
Kocamdan 5 cm uzun. Kendimi söylemiyorum bile.
abavv morcum seni çok merak ettim yaaa adına orman yapılan kadın. bize kullanılmış kürdan yok
Su yürüme islerini ogrenmem lazım ya
Hesap stalklarken bile geriliyorum ben
Tansiyonum yukselıyor, bı dil altı hapı atıyorum hesaba oyle giriyorum sjsjsjsjsjs
İki gözümün çiçeği sen bizim yerimize de iç10 liraya aldım sjakakakaka
Konum at sana ikilisini alayım beyinle ıcersınız... Benimki tekli sjsjsjsjsjs
Ee ne kadar surede basladı peki ilk gorusme ne zaman olduHahahaha o adamin görgüsüzlügüydü ya cok benden kaynakli bi durum degil
Yok artikkk
Benimki bi de 60 70 bin takipcili falan bi adamdi valla acimadim yürüdüm. Daha dogrusu profilime 3 5 seksi fotograf attim, bransiyla ilgili bisey sordum. Caktim kibriti kactim, o koşsun bana. Banane
Vay arkadaş ya bi de bana bak utanmasam çay bardağında içicemİncirler olana kadar kalsaydın bari............
Bi iki taktik alda kurtulalım sendenEe ne kadar surede basladı peki ilk gorusme ne zaman oldu
Kagıt kalem aldım bekliyorum sjsjsjsBi iki taktik alda kurtulalım sendenbu güzelliği toprak edeceksin yoksa
yaaa ben bunları beceremiyorum bana öğretir misin yaa. çakıyor kibriti adamı yakıp kaçıyor. ben adam tutup dövdürürüm kur yapıcam diye ayarım yokHahahaha o adamin görgüsüzlügüydü ya cok benden kaynakli bi durum degil
Yok artikkk
Benimki bi de 60 70 bin takipcili falan bi adamdi valla acimadim yürüdüm. Daha dogrusu profilime 3 5 seksi fotograf attim, bransiyla ilgili bisey sordum. Caktim kibriti kactim, o koşsun bana. Banane
Sen iki canlısın buyuk fincanda ıcmen normalVay arkadaş ya bi de bana bak utanmasam çay bardağında içicem
Eki Görüntüle 2806011
Ee ne kadar surede basladı peki ilk gorusme ne zaman oldu
İhtiyacım olan bardağı buldumSen iki canlısın buyuk fincanda ıcmen normal
Ben aksama kadar kimbılır daha kac tane ıcıcem
Tepesine kendimi bağlatıp hortumla içicemIcıne dussen, yuzme bilmiyorsan bogulursun
İhtiyacım olan bardağı buldum
Eki Görüntüle 2806015
Sevgilimle Instagramdan tanıştık, ona sürekli acaba benden kısa mısın diyordum, boyumun 1.65 olması dışında bir sorun yok buraya kadarSeni yerim ❤
Ben simdiki sevgilime twitterdan yürüdüm. Bulusmadan önce aklimda milyon tane soru. Ay insallah benden 1 karis kisa degildir diyebak 160 olsam hic böyle bi derdim olmazdi
Neyse 1 2 cm falan uzun benden
Kosa kosa gittik babet aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?