- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.641
Bir zamanlar ben de öyleydim. Hele son banımdaTabi canim bani gorunce ufo goren masum koyluye dondum
İkinize de gecmis olsun, hatta hepimize gecmis olsun
10 gün yav adam oldursek bu kadar kalmayız içerde
Eyvallah cigerimİkinize de gecmis olsun, hatta hepimize gecmis olsun
Kendime değil de sana çok üzüldüm resmen benim yüzümden gittin10 gün yav adam oldursek bu kadar kalmayız içerde
Eyvallah cigerim
Yok be abartma bende duramadım yerimde laf sokup durdum polemiğe girdimKendime değil de sana çok üzüldüm resmen benim yüzümden gittin
En sevdiğin tatlıdan nefret eder oldumYok be abartma bende duramadım yerimde laf sokup durdum polemiğe girdim
Lokma tatlısıEn sevdiğin tatlıdan nefret eder oldum
Yavrum zaten az giriyorsun. Seni gören cennetlikben az banlandığım için 2 gün falan sürüyor. ama saçma sapan konular yüzünden gitmek sıkıcı. ben de bir süre daha az giricem sanırım
KatmerrrrrLokma tatlısıben de seviyorum ama bi katmer değil hani
Yavrum zaten az giriyorsun. Seni gören cennetlik
eve ekmek getirmek için ter döküyordum. arada cüzdanımdan çıkarıp çıkarıp fotoğraflarına baktım. şimdi özledim ve eve döndüm.hanım buralarda mısın? GeyikliGece
Bende musait olamadim yav bir turluHemsırem bugun yogundum bakamadım buraya, aksam mutlaka gel senı bekliycem rahatla sohbet eder gulerız
Bende senınle gulmeyı ozledım
Olsun askım, sonucta bulustukBende musait olamadim yav bir turlu
Hosgeldin cıcegımGözlerimböyle oldu.
Şükür kavuşturana
Seninle aynı servise beni de...bugün resmen "haydiriilillilililililiyaaağğhh" diye kalktım yataktan. rüyada görmemiştim.
bence deliriyorum
Seninle aynı servise beni de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?