- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.621
EvetGeyikliGece duşumu aldım, saçlarımı taradım, yüzümü nemlendirdim, kahvemi yaptım geldim. Dünya zaman geçti. Nikahı kıymışsındır artık.
Yok sayılmaz. Bu kadar zamana çocuk doğurulurdu.Halaaa bekarim hahahhaha
Aksam sevgilim ailemle tanisicak sayilir.mi
Yok sayılmaz. Bu kadar zamana çocuk doğurulurdu.
Ben ayniyim minnosum yaAskımıkı gozumun sensın
İyiyim bıtanem sen nasılsın, senı gordugume sevındım
nolsun ya bananıp gidiyoruz diyorsun fjhdşkfjdkfBen ayniyim minnosum ya
nolsun ya bananıp gidiyoruz diyorsun fjhdşkfjdkf
Bu ara olmadığın iyi olmuş 2 3 gündür yönetim çok aktif. ağzını açanı ban ban
sitede kimse kalmadıDedigin gibi isabet olmus
Senin palamutun nerelerde bugün acabaHahahaha yok artik
Valla ben de zaten en son niye banlandim hic anlamadim. Mesajim ironi iceriyordu sadece, bundan sonra ironiden vazgectim kesinlikle. Zaten eskisi kadar da girmeyecegim, bu son ban ile ona karar verdimsitede kimse kalmadı
hangi konuydu seninkiValla ben de zaten en son niye banlandim hic anlamadim. Mesajim ironi iceriyordu sadece, bundan sonra ironiden vazgectim kesinlikle. Zaten eskisi kadar da girmeyecegim, bu son ban ile ona karar verdim
Ben simdi sana ozelden yazarim canim. Bi de burda bundan banlanmiyimhangi konuydu seninki
Psikolojik diplomatikliği olan hanım ablanın konusu için mi banlandınValla ben de zaten en son niye banlandim hic anlamadim. Mesajim ironi iceriyordu sadece, bundan sonra ironiden vazgectim kesinlikle. Zaten eskisi kadar da girmeyecegim, bu son ban ile ona karar verdim
NopePsikolojik diplomatikliği olan hanım ablanın konusu için mi banlandın
yalnız güzel gümbürtüye gitmişsinBen simdi sana ozelden yazarim canim. Bi de burda bundan banlanmiyim
Tabi canim bani gorunce ufo goren masum koyluye dondumyalnız güzel gümbürtüye gitmişsin
İyi akşamlar da yani hayırdır bu saatlere kadar? Senin artık bir hanımın, gelinlik yaşa gelmiş bir kızın var.herkeslere iyi akşamlaaar
eve ekmek getirmek için ter döküyordum. arada cüzdanımdan çıkarıp çıkarıp fotoğraflarına baktım. şimdi özledim ve eve döndüm.İyi akşamlar da yani hayırdır bu saatlere kadar? Senin artık bir hanımın, gelinlik yaşa gelmiş bir kızın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?