- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.701
bizim evde kamera falan mı varBıçakla meyve uzatacaksın di mi hanımına?
Off bir hayal ettim de bir saattir bu sahneye gülüyorumbizim evde kamera falan mı vartabi ki bıçakla meyve uzatıcam. bıçakla uzatılmayan meyvesiz ev düşünemiyorum. Eki Görüntüle 2808049
hanımımın nicki bile meyveliOff bir hayal ettim de bir saattir bu sahneye gülüyorum
Hahaha güzel detay hahanımımın nicki bile meyveli
detaylara önem vererek tavlamıştım kızıHahaha güzel detay ha
Leylekler getirdi buna mı deniyordudetaylara önem vererek tavlamıştım kızıama en büyük korkum bir gün kızımızın siz nasıl nerede tanıştınız diye sorması
bu cevap beni kurtarır. nerede sorusuna kadınlarkulubunde demek biraz garip olacak amaLeylekler getirdi buna mı deniyordu
Sinirlerim bozuldubu cevap beni kurtarır. nerede sorusuna kadınlarkulubunde demek biraz garip olacak ama
bizim hanım asortik yaaa ben elma kestiydimAnanas isterem
Oohaa palamut sen 45 yaş üstü hafif göbekli amca olmadığına emin misin?bizim hanım asortik yaaa ben elma kestiydimbir koşu gideyim de ananas bulayım sultaanıma
bizim hanım asortik yaaa ben elma kestiydimbir koşu gideyim de ananas bulayım sultaanıma
Oohaa palamut sen 45 yaş üstü hafif göbekli amca olmadığına emin misin?
uzun süre yalnızlık sonrası birini bulunca böyle oluyor hahahOohaa palamut sen 45 yaş üstü hafif göbekli amca olmadığına emin misin?
o neden yahuZaten bugun doktorum bana sevgilin salak demeye calisti diyemedi
Bi ananas bari alin bana
Ben zekasina asik oluyorum saniyordum.
Yok gücüne ve benden üst sınıf olmasina bakiyormusum.
Sevgilimin kim oldugunu biliyor. Dedim ya twitterdan yurudum adama diyeadami takip etmis bir hafta boyunca. Paylasimlarina bakmis.
Hayir zeka degil adamin olayi, parasi ve tek tweetiyle yeri yerinden oynatacak takipci kitlesi, bu sayede sahip oldugu güç dedi seni etkileyen.
Galiba bana sevgilin salak, sen zeki saniyorsun dediokumus kadin iste acik acik söyleyemiyor incinmissin diyor
Yok yok
Yani bana hic öyle biseyden bahsetmedi dr. Ben de yeni ogrendim bu terimi
Sen tam ne anladin anlatir misin
Benim bilmedigim bi boyutudur belki bu bahsettigin
aslında bu kolay ayrımına varılacak bir şey değil mi? aslında bir paradoks. güç fiziki değilse, zeka olmadan güç kazanabilir mi insan?
aslında bu kolay ayrımına varılacak bir şey değil mi? aslında bir paradoks. güç fiziki değilse, zeka olmadan güç kazanabilir mi insan?
Vallahi bende o kadar kafa yok anlayamadim
Bak doktor bana ne guzel incinmissin dedi, anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?