- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.721
Arkadasın dogum gunuymus ona konsept hazırladım geldım stevyacımMavişim onlayn@benneyanginlargordum
Kıymetlim benim,cooook duygulandım
Ne demek canım benımKıymetlim benim,cooook duygulandımGüzel gönlünden öperim senii❤ ❤ ❤ ❤
Harika olduNe demek canım benımbaktım kutlamıslar ve tarih bugun.. Evde de etıpufum var. Neden yapmayayım dedım
Allah guzel saglıklı omur versin
Bende senı cok optum
Burdayım yangınımmmm
Gel iki lafın belini kıralım askım uyumadanBurdayım yangınımmmm
Senın dogum gunun ne zaman jesimBurdayım yangınımmmm
Etıpufu jenna yerine agzıma atıp tek lokmada ben yedım sjajajaja
19 aralık yanginimmm kutlamıştın geçen sene ama bu yıl bende eti puflu istiyorumSenın dogum gunun ne zaman jesim
Nereye kayboldun bana seslenipMavişim onlayn@benneyanginlargordum
Tamamdır askım hemen takvime ısaretlıyorum 18 aralık dıye geceden kutlayacagım19 aralık yanginimmm kutlamıştın geçen sene ama bu yıl bende eti puflu istiyorum
Maç izliyorum yavrum fena heyecanlıydıGel iki lafın belini kıralım askım uyumadan
Canımın ici bebegimmmmmTamamdır askım hemen takvime ısaretlıyorum 18 aralık dıye geceden kutlayacagımilk suprız ın benden
Hıc anlamiyorum su futboldan ya sadece nefret ettıgım bırının tutkulu sekılde tuttugu takım yenilsin diye o macları takip eder yenılsınler dıye totem yapardım ajakakakaskMaç izliyorum yavrum fena heyecanlıydı
Yangınım türkiye maçıydı hollandayı yendikHıc anlamiyorum su futboldan ya sadece nefret ettıgım bırının tutkulu sekılde tuttugu takım yenilsin diye o macları takip eder yenılsınler dıye totem yapardım ajakakakask
Oo super tr yendıyse bır keyıf kahvesi ıcerım sımdı.Yangınım türkiye maçıydı hollandayı yendik
Hangi takım bebegim agsgsggsgs
İyiyim canım sen nasılsın?
Dün dogru duzgun bakamadım buraya sımdı topıge gırınce gordum olmadıgını mervenınİyiyim canım sen nasılsın?Dün banlandı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?