- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.761
Senı gercekten ozlemısım sjsksksksksjs
Oh icelim güzelleşelimHadi bakalım oyleyse bu aksam kahveleri birlikte ıcıyoruz kızlar.
Askos ortamdaki eksikliğimi hissedip koştum hemen hahshSenı gercekten ozlemısım sjsksksksksjs
Yar ben belanın ta kendisiyim
İlk önce kuaföre git bu ne yaw. İbrahim tatlıses gibi olmuşsun dljfdşYar ben belanın ta kendisiyim
Koronadan korkuma tarzan gibi geziyom vallah mazur görün hshshsİlk önce kuaföre git bu ne yaw. İbrahim tatlıses gibi olmuşsun dljfdş
olabilemez. kabul edilebilemezKoronadan korkuma tarzan gibi geziyom vallah mazur görün hshshs
O zaman ben boydan agda yaptırıp geliyom ☠olabilemez. kabul edilebilemez
Sen yapıştır ben çekerimO zaman ben boydan agda yaptırıp geliyom ☠
Ayy acısını hissettim tenim yandi resmen hshshshSen yapıştır ben çekerim
Hindistan Cevizi yağı süreriz bişi olmazAyy acısını hissettim tenim yandi resmen hshshsh
Hayatimda bir kez agda yaptim son oldu hshshsh allah bir daha yasatmasinHindistan Cevizi yağı süreriz bişi olmaz
Onumuzdekı hafta gıdıcem ben kuafore hemsırem, sıkı yasaklar gene baslayacak gibime geliyor cunku.Koronadan korkuma tarzan gibi geziyom vallah mazur görün hshshs
Garanti gelecek yasaklar ya fena artış var vakalarsaOnumuzdekı hafta gıdıcem ben kuafore hemsırem, sıkı yasaklar gene baslayacak gibime geliyor cunku.
Bekarlık sultanlık diyorlar ben de bekarım... :)Iyi geceler
Ben hala bekarim
Burdan bi kanka bulamadım kendime yaherkes herkesle arkadaş bi ben tekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?