- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.781
Benden acabaaağğğ. Her şeyden çabuk sıkıldığın için olabilir mi ?Burdan bi kanka bulamadım kendime yaherkes herkesle arkadaş bi ben tekim
Benden acabaaağğğ. Her şeyden çabuk sıkıldığın için olabilir mi ?
ara ara canlanıyor Colın. sen demi bekardı yaaBu konu iyiymiş de geç kalmışım ben. Stoklar tükendi mi?benneyanginlargordum
Kıyıda köşede nefes alan bir erkek birey kaldı mı acaba bakıver
Beni kk da izlemeye alan ilk insan koca yürekli colin hoşgeldinBu konu iyiymiş de geç kalmışım ben. Stoklar tükendi mi?benneyanginlargordum
Canlanan ne kızara ara canlanıyor Colın. sen demi bekardı yaa
Hoşbulduk. Öyle mi yapmışımBeni kk da izlemeye alan ilk insan koca yürekli colin hoşgeldin
Biraz takılınca otomatikman sevgili buluyorsun kjjkdfjilfCanlanan ne kızzombi erkek falan mı? Başlığa bakıp bişey dağıtılıyor sandım
Birlikte bakmaya ne dersin benımde ellerim bombos, gorursek birbırımızı durterızBu konu iyiymiş de geç kalmışım ben. Stoklar tükendi mi?benneyanginlargordum
Hosgeldin bu aradaBu konu iyiymiş de geç kalmışım ben. Stoklar tükendi mi?benneyanginlargordum
Uyumazsam gelirim aşkoKızlar aksam kahve ıcıyoruz ozaman
O zaman geliyorum. Kaçta buluşacağız etiket yapayım biraz. Bir de burda buluşuyoruz dimi?Uyursan uyandırırız bu sefer
Calcım sıze de uyarsa 20.00 olsun sonra gec oldu dıyıp kahve ıcmıyor kimseO zaman geliyorum. Kaçta buluşacağız etiket yapayım biraz. Bir de burda buluşuyoruz dimi?
Tamam ben şimdi ilk etiketi yapıp haber edeyim. akşam da yoklama için etiketlerimCalcım sıze de uyarsa 20.00 olsun sonra gec oldu dıyıp kahve ıcmıyor kimse
Burda saat sekizde hepimizi etiketle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?