Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben kendi zevkime bile güvenmem. Aynada bir gün çok güzelim bir gün töbe estağfirullah bir şey akskd

Kınamazsınız umarım... internetten.. kınayacaklar yazmasın
Aaa yok neden kinayayim nette duzgun adam bulanlar bence secilmis kisi😀 Allahin sevdiği kullari😁

Valla bankaci inadina gelip kibleyebilir (ben olsam yapardim asfagahajja) 😀
Çekirgem yapmaz öyle şey
Ahahhajsjs harika konu :KK53:
Ama benim manitam var ya.
Yokmuş gibi şey ederim olur mu ansnsndn
Aslında arkadaşlarım benim saf ve iyi niyetli olduğumu söyler, erkekler saf sevmezmiş ama... iltifat da alırım halbuki.. nerede tanışabilirim???
İçimizdeki irlandalı 😂😂

Ben genelde totem yapıyorum, sımdı sigaramın kulu yere duser halıyı mahvederse yakısıklı bir beyle karsılasıcam diyorum mesela😂
Bak ben sana Bı totem soylıyemmı kendim türettim valla tuttu herifime yapmıştım sevgılıykene:KK8:

Bak ben sana Bı totem soylıyemmı kendim türettim valla tuttu herifime yapmıştım sevgılıykene:KK8:
Soyle canım da, hıc oyle bır arayısım yok benim 🤗 konuyu geyik yapalım diye actım.
Habıre boyle konular acılıyor ya bdv de.
Burda ıclerını doksunler😂

Soyle canım da, hıc oyle bır arayısım yok benim 🤗 konuyu geyik yapalım diye actım.
Neyse sen yinede halıyı ziyan etme tamm ozaman totem isteyen bana yazsın : DCook etkili totemlerım vaaarr haaanıım :D

Dökelim icimizi😑 sen fıstık gibi kadınsın bi kere senin güzelim yazdığını görmedim beee😂😂

Saygı çerçevesini tekmeyeleyerek yıkıyorum böyle konuşarda. Özellikle aldatılıp çocuk var işim yok diye boşanmayanlar da. İçimdeki saf ve iyi niyetli kız deccal oluverioor

Back
X