• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Teyit ettim geldim.
Yenge değil butun koy birbirini aldatiyormus meğersem😂
Hahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriyle 🤣🤣 bu olayı ancak müge anlı çözer 🤣

Hahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriyle 🤣🤣 bu olayı ancak müge anlı çözer 🤣
Köyü kireçleyip imha etmek lazim anca paklanır😂

Aslinda cok kotu yaaa belki cocuklar ilerde birbirlerini sevip evlenecekler ama aslinda kardesler oyyyyy😱
Yaa dogru bak bilmeden evlenirlerse sıkntı olcak 😳😳 nasıl bir sapkınlıktir bu valla büyüksehirlere laf ederler bide

Nasıl bir dönemdeyiz aklım almıyor insanlar sapıttı iyice🤦‍♀️

Dönemlik bir şey yok bence ya. Sosyal medyanın yaygın oluşuyla daha çok duyuyoruz sadece bence. Eskiden de gazetelerde ne haberler var :D :D

Fırında 3-4 kişiyle çıplak “ekmek yapmayı öğrenen” bir hatun vardı mesela :D :D idolüm :KK53:

Dönemlik bir şey yok bence ya. Sosyal medyanın yaygın oluşuyla daha çok duyuyoruz sadece bence. Eskiden de gazetelerde ne haberler var :KK70: :KK70:

Fırında 3-4 kişiyle çıplak “ekmek yapmayı öğrenen” bir hatun vardı mesela :KK70: :KK70: idolüm :KK53:
Birde hamile kalan bir kadın vardı muhsincik Kütahya nın yerini bul haritada demiş. Hanım kızımız haritanın yerini bulmaya çalışırken her şey olup bitmiş😂😂😂

Back
X