- 27 Şubat 2011
- 805
- 294
- 303
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #2.401
Kizlar tek olmak zor olsa da zaman zaman en guzeli. Ben tek degilim ama bazen tek olmayi cok özlüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmez olaydım o neydi öyle bu nasıl köyYengem aldatıyor konusunu gördünüz mü![]()
Ben en son aldatan kizkardeste kalmisim yenge de mi aldatiyormusYengem aldatıyor konusunu gördünüz mü![]()
Hahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriyleTeyit ettim geldim.
Yenge değil butun koy birbirini aldatiyormus meğersem![]()
Köyü kireçleyip imha etmek lazim anca paklanırHahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriylebu olayı ancak müge anlı çözer
![]()
AynenKöyü kireçleyip imha etmek lazim anca paklanır![]()
otur seyret 
Ben geldim dün ugrayamadimPek bi sessiz buralar![]()
Feminas kedimi gördün müüüBen geldim dün ugrayamadim![]()
Ay şimdi okudum, çok iyi yaYengem aldatıyor konusunu gördünüz mü![]()
Yaa görmedim nerde bakiyimFeninas kedimi gördün müüü![]()
Mısır gevreği yiyorum nasıl izliyor![]()
Aslinda cok kotu yaaa belki cocuklar ilerde birbirlerini sevip evlenecekler ama aslinda kardesler oyyyyyAynenbu köyde dna testi falan yapmaya kalksalar aman Allahım neler olur
otur seyret
![]()
Yaa dogru bak bilmeden evlenirlerse sıkntı olcakAslinda cok kotu yaaa belki cocuklar ilerde birbirlerini sevip evlenecekler ama aslinda kardesler oyyyyy![]()
Kimin eli kimin cebinde belli değilTeyit ettim geldim.
Yenge değil butun koy birbirini aldatiyormus meğersem![]()
Nasıl bir dönemdeyiz aklım almıyor insanlar sapıttı iyiceAy şimdi okudum, çok iyi ya
Hani biz marjinaldik?
Bir de yenge, teyzenin eşini aldattığını duyunca dur ben de yapayım mı demiş![]()
Eş aldatmak için çok mantıklı bir sebep gerçekten
![]()
Nasıl bir dönemdeyiz aklım almıyor insanlar sapıttı iyice![]()
Birde hamile kalan bir kadın vardı muhsincik Kütahya nın yerini bul haritada demiş. Hanım kızımız haritanın yerini bulmaya çalışırken her şey olup bitmişDönemlik bir şey yok bence ya. Sosyal medyanın yaygın oluşuyla daha çok duyuyoruz sadece bence. Eskiden de gazetelerde ne haberler var![]()
Fırında 3-4 kişiyle çıplak “ekmek yapmayı öğrenen” bir hatun vardı mesela![]()
idolüm
![]()