• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yeşilçam kafası bence :KK70: Benim anneciğim de derdi böyle şeyler. Devrin değiştiğini artık böyle şeylerin normal olduğunu söylerdim de “başımıza taş yağacak” moduna girmezdi. Üni 1’de çıtlatmıştım erkek arkadaşımla birlikteliğimizi “koskoca insanlarsınız ne yaptığınız sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz” demişti ❤
Daha hala sevgilisi olduğunu söyleyemeyenler var.

Daha hala sevgilisi olduğunu söyleyemeyenler var.

Ben babama söylemedim sevgilim var diye ama profil resmim sevgilimle ikimiz whatsappta. Whatsapp kullanıyor babam da. Adını biliyor, arkadaşım X diye. Geçende erkek arkadaşımın atandığı ile gittim babam aldı uçak biletimi. "Atanan arkadaşlarım var" dedim başta. 1-2 gün kala "Kimler var şimdi orada" dedi. Yeni evlenen bir arkadaşım var. Esiyle birlikte o ildeler onları söyledim bir de X var dedim. "Hıı X" deyip güldü. "Bak ne güzel normal zamanda okulu bitirip atanmış" dedi :D Babamın bilgisi dahilinde ülkenin öbür ucuna 2 hafta sevgilimde kalmaya gittim yani.

Ben döndükten sonra da şubatta büyük deprem olmuştu babam beni arayıp "seninkinin orda deprem olmuş, hissetmiş mi" dedi :D Damadı benim sandığımdan daha çok kabullenmiş :D Bana çok tatlı geldi 😍❤ Babam katıdır normalde. Hiç sevgili konuşabileceğim bir baba değildir yani. Mutlu oldum o yüzden, anlatayım dedim 😂

Ben babama söylemedim sevgilim var diye ama profil resmim sevgilimle ikimiz whatsappta. Whatsapp kullanıyor babam da. Adını biliyor, arkadaşım X diye. Geçende erkek arkadaşımın atandığı ile gittim babam aldı uçak biletimi. "Atanan arkadaşlarım var" dedim başta. 1-2 gün kala "Kimler var şimdi orada" dedi. Yeni evlenen bir arkadaşım var. Esiyle birlikte o ildeler onları söyledim bir de X var dedim. "Hıı X" deyip güldü. "Bak ne güzel normal zamanda okulu bitirip atanmış" dedi :KK70: Babamın bilgisi dahilinde ülkenin öbür ucuna 2 hafta sevgilimde kalmaya gittim yani.

Ben döndükten sonra da şubatta büyük deprem olmuştu babam beni arayıp "seninkinin orda deprem olmuş, hissetmiş mi" dedi :KK70: Damadı benim sandığımdan daha çok kabullenmiş :KK70: Bana çok tatlı geldi 😍❤ Babam katıdır normalde. Hiç sevgili konuşabileceğim bir baba değildir yani. Mutlu oldum o yüzden, anlatayım dedim 😂
Ne güzel anlatıyorsun öyle 😍😍

Ben babama söylemedim sevgilim var diye ama profil resmim sevgilimle ikimiz whatsappta. Whatsapp kullanıyor babam da. Adını biliyor, arkadaşım X diye. Geçende erkek arkadaşımın atandığı ile gittim babam aldı uçak biletimi. "Atanan arkadaşlarım var" dedim başta. 1-2 gün kala "Kimler var şimdi orada" dedi. Yeni evlenen bir arkadaşım var. Esiyle birlikte o ildeler onları söyledim bir de X var dedim. "Hıı X" deyip güldü. "Bak ne güzel normal zamanda okulu bitirip atanmış" dedi :D Babamın bilgisi dahilinde ülkenin öbür ucuna 2 hafta sevgilimde kalmaya gittim yani.

Ben döndükten sonra da şubatta büyük deprem olmuştu babam beni arayıp "seninkinin orda deprem olmuş, hissetmiş mi" dedi :D Damadı benim sandığımdan daha çok kabullenmiş :D Bana çok tatlı geldi 😍❤ Babam katıdır normalde. Hiç sevgili konuşabileceğim bir baba değildir yani. Mutlu oldum o yüzden, anlatayım dedim 😂
Ahh ne güzel zamanlar 😊Yok ya bekarlık başka 😃
Bu sıralar bekarlığa çok özenir oldum hayırlara vesile olsun inşaallah 😜

Back
X