- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #3.301
Daha iyi oradaki yazlıkçilardan girenler vardırHaftasonu olsa umudum olurdu ama haftaıcı malum beyler iştedır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyi oradaki yazlıkçilardan girenler vardırHaftasonu olsa umudum olurdu ama haftaıcı malum beyler iştedır![]()
Hadi bakalım....Daha iyi oradaki yazlıkçilardan girenler vardırhaftasonu her türlüsu geliyor söyle eli yüzü duzgün birine denk gelirsin belli olmaz
![]()
Tuzaklara gelecek kadar kapılmadım konuya, cevap verirse beğenir geçerim
Ahahha aynen bosuna ban yersin... bu kafalar yüzyıllar gecmis degismemis bizde degistiremeyiz zaten bosa nefes tüketmemek lazımTuzaklara gelecek kadar kapılmadım konuya, cevap verirse beğenir geçerimKadınların doğasında aksine çok eşlilik vardır. Erkeklerde var kadınlarda yok gibi algılar yanlış. Erkeklerin içgüdüleri nasıl birden fazla kadını hamile bırakmaya programlıysa kadınların da farklı farklı erkeklerden hamile kalıp gen çeşitliliği oluşturmaya programlıdır. Şimdi bunu gel de orada kanlı çarşafla övünenlere anlat
![]()
Uzanıyorum ben de, boynum daha iyi bugünKızlar naber napıyosunuz ♥
Yaa nasıl görmedin. Bol banlı konular açıyorlar bu araTopikleri okuyodum canım bdv de ekşınli konu yok bugün isler kesat![]()
sen naptın nasıl gecti güzelce yüzdün mü
![]()
Aaa neden hastasın?Sizin mesajları okuyordum ben uzanıyorum felaket hastayım öyle boş boş sızlanıyorum
Oh superUzanıyorum ben de, boynum daha iyi bugün![]()
Dün akşam aniden boğazım acimaya burnum yanmaya başladı gece hastalandim işte boğaz ağrısı ağır grip yarın doktora gidicem dağıldım bayaAaa neden hastasın?
Cok gecmıs olsun dikkat et kendine, hamilesin dıye ılacta ıcemıyorsun dı mıDün akşam aniden boğazım acimaya burnum yanmaya başladı gece hastalandim işte boğaz ağrısı ağır grip yarın doktora gidicem dağıldım baya
Yok ne bitki çayı ne ilaç yarın sprey veya pastil alabilirsem alicam yoksa daha kötü olurum sağolasın :)Cok gecmıs olsun dikkat et kendine, hamilesin dıye ılacta ıcemıyorsun dı mı
Bırkere gırdım ciktım sonra bıdaha cesaret edemedim midye tava yedım guzel yanı tek burasıydıTopikleri okuyodum canım bdv de ekşınli konu yok bugün isler kesat![]()
sen naptın nasıl gecti güzelce yüzdün mü
![]()
Dur birine musallat oldum o mu digerlerini kaçırmışım hormonlarım hamilelik kısmnda dolastrdı bugünYaa nasıl görmedin. Bol banlı konular açıyorlar bu ara![]()
Yaa bu haftasonu mu o ona gore hazrlanalım biz deBırkere gırdım ciktım sonra bıdaha cesaret edemedim midye tava yedım guzel yanı tek burasıydıbi de hep gencler vardı agagagagagaga haftasonu yeniden gıdıcem ruzgarsız hava ıcın dua edıcem ama, kumların ucusup yapısmadıgı sadece genclerin olmadigi....
![]()
Çok geçmiş olsunDün akşam aniden boğazım acimaya burnum yanmaya başladı gece hastalandim işte boğaz ağrısı ağır grip yarın doktora gidicem dağıldım baya
Ah mı aldık ne. Kalbimiz kazan gibi karardı