Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kız M MrsDelfino cevap verme o kıza banlatcak seni bende okudum yorumu sinir oldum ama sakin plss:kahve:
Tuzaklara gelecek kadar kapılmadım konuya, cevap verirse beğenir geçerim 😂 Kadınların doğasında aksine çok eşlilik vardır. Erkeklerde var kadınlarda yok gibi algılar yanlış. Erkeklerin içgüdüleri nasıl birden fazla kadını hamile bırakmaya programlıysa kadınların da farklı farklı erkeklerden hamile kalıp gen çeşitliliği oluşturmaya programlıdır. Şimdi bunu gel de orada kanlı çarşafla övünenlere anlat :işsiz:

Tuzaklara gelecek kadar kapılmadım konuya, cevap verirse beğenir geçerim 😂 Kadınların doğasında aksine çok eşlilik vardır. Erkeklerde var kadınlarda yok gibi algılar yanlış. Erkeklerin içgüdüleri nasıl birden fazla kadını hamile bırakmaya programlıysa kadınların da farklı farklı erkeklerden hamile kalıp gen çeşitliliği oluşturmaya programlıdır. Şimdi bunu gel de orada kanlı çarşafla övünenlere anlat :işsiz:
Ahahha aynen bosuna ban yersin... bu kafalar yüzyıllar gecmis degismemis bizde degistiremeyiz zaten bosa nefes tüketmemek lazım🤷🏻‍♀️😒

Topikleri okuyodum canım bdv de ekşınli konu yok bugün isler kesat :rolleyes: :confused: sen naptın nasıl gecti güzelce yüzdün mü 😍
Bırkere gırdım ciktım sonra bıdaha cesaret edemedim midye tava yedım guzel yanı tek burasıydı 😂 bi de hep gencler vardı agagagagagaga haftasonu yeniden gıdıcem ruzgarsız hava ıcın dua edıcem ama, kumların ucusup yapısmadıgı sadece genclerin olmadigi.... 😂😂😂

Bırkere gırdım ciktım sonra bıdaha cesaret edemedim midye tava yedım guzel yanı tek burasıydı 😂 bi de hep gencler vardı agagagagagaga haftasonu yeniden gıdıcem ruzgarsız hava ıcın dua edıcem ama, kumların ucusup yapısmadıgı sadece genclerin olmadigi.... 😂😂😂
Yaa bu haftasonu mu o ona gore hazrlanalım biz de 🤣 ne isi varmış o kadar gencin orada şöyle iş güç sahibi beylere nolmuş :63:

Dün akşam aniden boğazım acimaya burnum yanmaya başladı gece hastalandim işte boğaz ağrısı ağır grip yarın doktora gidicem dağıldım baya
Çok geçmiş olsun 🙁 Bu gruba nazar değdi. Önce JES JES ’ın dişi, benim zehirlenmem ve boynum şimdi de sen 🙁

Back
X