- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #3.321
Hepimize geçmiş olsun normal hasta olayım da ona razıyım insan virüsten korkuyor dışarı çıkmıyorum ama en son hastaneye gitmiştim korktum biraz açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimize geçmiş olsun normal hasta olayım da ona razıyım insan virüsten korkuyor dışarı çıkmıyorum ama en son hastaneye gitmiştim korktum biraz açıkçası
İşteler zaarYaa bu haftasonu mu o ona gore hazrlanalım biz dene isi varmış o kadar gencin orada şöyle iş güç sahibi beylere nolmuş
![]()
Ahhaha ben sana tatile gtcegm tarihi vereyim de sen o tarhler arası plan yapmasan mi kuzu yaİşteler zaarbu hafta sonu da hazırlanmasak mı, bır hazırlandık ruzgar fırtına geldı
kar falan yagdırmayalım sonra?
![]()
Cok mantıklı geldi bu fikir,Ahhaha ben sana tatile gtcegm tarihi vereyim de sen o tarhler arası plan yapmasan mi kuzu ya![]()
![]()
Hıc, laf muhabbetBende yeni uzandım yorumları okuyorum siz neler yapıyorsunuz?
Gördüm gördüm gittiğin yerde gençler varmış. Hiç şöyle karizmatik albenili biri yok muydu ?Hıc, laf muhabbet♥
Yoktu elektracım ya. Olsa elf gozlerımden kacmazdı.Gördüm gördüm gittiğin yerde gençler varmış. Hiç mi şöyle karizmatik albenili biri yok muydu ?![]()
Şu virüs biteydi hazır buralardasın keşfe çıkardıkYoktu elektracım ya. Olsa elf gozlerımden kacmazdı.
İsimiz hafta sonuna kaldı agahajajaja
Hahahahahaha elbet bitecek ben yine gelcem...Şu virüs biteydi hazır buralardasın keşfe çıkardık![]()
Kadıköy den başlanırHahahahahaha elbet bitecek ben yine gelcem...
Her turlu kesfe acıgım![]()
Heykelin altında toplanır ordan yururuzKadıköy den başlanır![]()
Hazır keşfe çıkmışken alışveriş de iyi olur heeeHeykelin altında toplanır ordan yururuz![]()
Bana hepsi uyarHazır keşfe çıkmışken alışveriş de iyi olur heee![]()
Gerçekten haklısın çiçeğim
Teşekkür ederim kuzum. İğne yaptırdım iki gündür, bugün daha iyiyim.
Dikkat et kendineTeşekkür ederim kuzum. İğne yaptırdım iki gündür, bugün daha iyiyim.![]()
Nazar degdi sana o fotolarfan sonraTeşekkür ederim kuzum. İğne yaptırdım iki gündür, bugün daha iyiyim.![]()
Arkadaşım da kurşun döktür diyoNazar degdi sana o fotolarfan sonra![]()
hepimiz çok begenince etki mi ettik naptık