- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #3.341
Döktür valla kuzum kimin değdiyse artıkArkadaşım da kurşun döktür diyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döktür valla kuzum kimin değdiyse artıkArkadaşım da kurşun döktür diyo![]()
Foto nerdeeeNazar degdi sana o fotolarfan sonra![]()
hepimiz çok begenince etki mi ettik naptık
M MrsDelfino nin sac rengini gönderdigi fotolardan maşallah dedik yaniFoto nerdeee![]()
Aynen benide ya kan grubun neNereye gitsem sivrisinekler benı buluyor ya![]()
Bir ombre bir de mor saçlarımı göndermiştimFoto nerdeee![]()
Biz tamamladık gozleri faln güzel bir hatun olusturdukBir ombre bir de mor saçlarımı göndermiştimbaya gerilerde kaldı
dudak ve çene dışında yüzüm görünmüyor ama değil mi
![]()
Sıfır negatif senın?Aynen benide ya kan grubun ne
Ela gözlerim ha, mavi falan göz düşünüp hayal kırıklığına uğramayınBiz tamamladık gozleri faln güzel bir hatun olusturduk![]()
![]()
Bu kan grubunda olan insanlara çok geliyorlarmışSıfır negatif senın?
Annemde romatizma var iltihaplı ona asla gıtmıyorlar![]()
Sıfırlar çok çekiyor sinekleriSıfır negatif senın?
Allah belalarını versin ya bacaklarım harita gıbı oldu yeminleBu kan grubunda olan insanlara çok geliyorlarmış![]()
Ee hem 0 hem negatf sana gelmemesi lazım benim A poztf gittigim heryerde hep beni yerlerSıfır negatif senın?
Deniz kenarı burası ve evin onunde cok agac var.Sıfırlar çok çekiyor sinekleriPozitifim ben de
Ya şehrimde yok, ya da kedim eve giren sivrileri öldürüyor
İki yıldır daha bir kere ısırılmadım burada. Acaba hangisi
![]()
Yok valla ela hayal etmstimEla gözlerim ha, mavi falan göz düşünüp hayal kırıklığına uğramayın![]()
SEn benim geçen ki böcek ısırıklarını görsen ohoooAllah belalarını versin ya bacaklarım harita gıbı oldu yeminle![]()
Porsuk kenarında çok oluyor burada da. Benim ev uzak Porsuk’aDeniz kenarı burası ve evin onunde cok agac var.
Bence denız ve agacla ılgısı var
Istıla altındayız suan
Ve bitek benı yiyorlar
Bacaklarım mahvoldu be regen ne bicim negatıfım benEe hem 0 hem negatf sana gelmemesi lazım benim A poztf gittigim heryerde hep beni yerlersinir oluyorum valla
Evet kuzuYok valla ela hayal etmstimsenin burcun terazydi dimi