• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ya bizim üst katın terası su çekip alt kata vermişti kapatıp duvarları tahtayla tek tek döşüyorlar ya onu yaptık çatı da akınca yukarı katın yıne odalarının tavanlarını kırıp izolasyon yapıp tahtayla döşeyince tahtalarla herhalde böcekler geldi evde böcekler basmıştı cila olumca azaldı da yinede arada gözüküyorlar🤦‍♀️ Tahta kurusuna benziyor onlar ısırmıştır sırtım mahvoldu bildiğin çokta kötü kaşınıyordu atlattım kurudular

Ya bizim üst katın terası su çekip alt kata vermişti kapatıp duvarları tahtayla tek tek döşüyorlar ya onu yaptık çatı da akınca yukarı katın yıne odalarının tavanlarını kırıp izolasyon yapıp tahtayla döşeyince tahtalarla herhalde böcekler geldi evde böcekler basmıştı cila olumca azaldı da yinede arada gözüküyorlar🤦‍♀️ Tahta kurusuna benziyor onlar ısırmıştır sırtım mahvoldu bildiğin çokta kötü kaşınıyordu atlattım kurudular
O Kucuk bocek ler yakar ya cok, erikli de cok vardı onlarda sinek desen degıl bocek desen degıl

Eklentiler

• 43AEC2A4-3458-4A76-BDF1-945CCC81DF5B.webp
    43AEC2A4-3458-4A76-BDF1-945CCC81DF5B.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızzzzzz mahvetmıssın kasımaktan 😥😥😥
Neren burası bacagın mı 😥 elektra elektra
Sırtım😔 kaşımadım aslında ben kulpum iz yapıyor döktü sandım aynadan görünce şok oldum döküntü sandık da sonradan böcek ısırığı olduğunu anladım doktorada gidemedim ne olur olmaz diye eczaneden babam gösterim bu resmi krem istemiş o da evet böcek ısırığı diyip uygun krem ilaç verdi de geçiyor çok şükür

Geçen yıl mayısta dipten açıp boyamıştım yumurta sarısı gibi olmuştu :KK70: Buz bir şeydi adı, en açık ton 🤦🏼‍♀️ Evde arkadaşım düzgün açamamış tabi. Uçlar karamel gibi falandı önü sarı arkası kumral falan tek bir telin :KK70: Mor şampuanla hafif küllü sarıya dönmüştü. Şimdi kulaklarıma kadar inince evdeki mor boyayı saç kremiyle çoğalttım.

Şu an böyle :KK70: üç haftayı geçti boyayalı. Bir ay ömrü olan geçici bir boya. Ben az yıkayarak falan ömrünü uzatıyorum biraz.

En beğendiğim saçım buydu :KK36: Çalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar :KK70: 120 tl vermiştim kesim dahil.
E ebrydlts Bunlardı fotoğraflar 😂😂

Sırtım😔 kaşımadım aslında ben kulpum iz yapıyor döktü sandım aynadan görünce şok oldum döküntü sandık da sonradan bözek ısırığı olduğunu anladım doktorada gidemedim ne olur olmaz diye eczaneden babam gösterim bu resmi krem istemiş o da evet böcek ısırığı diyip uygun krem ilaç verdi de geçiyor çok şükür
Ay cok gecmıs olsun iyi bari gorunmuyor, gorunse Bı de kafayı takardın ona
Ben takarım 😂😂

Back
X