• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Soguk hava dalgasına mukayyet ol lutfen bu sefer sacım basım kabardı bugun hep kumlar yapıstı sudan cıkınca, 😂😂
Tutuyorum o hava suan burada 😍 tam güzel bir ask havası yolluyorum o zaman kuzum :confused: kendimi eros gibi hissettim:KK37: okları hazrediyorum

Hosbuldum ben dün geldiydim zaten ama😂
Buraya yazmış mıydın 🤦🏼‍♀️ Benim kafa ağrı kesici kas gevşetici iğnelerden gitti herhalde :D aa evet dün konuştuk burda :D Ben en son banlı olduğunu hatırlıyorum 🤦🏼‍♀️ Şimdi fark ettim döndüğünü galiba 🤦🏼‍♀️ Ben uyuyayım en iyisi :D

Buraya yazmış mıydın 🤦🏼‍♀️ Benim kafa ağrı kesici kas gevşetici iğnelerden gitti herhalde :KK70: aa evet dün konuştuk burda :KK70: Ben en son banlı olduğunu hatırlıyorum 🤦🏼‍♀️ Şimdi fark ettim döndüğünü galiba 🤦🏼‍♀️ Ben uyuyayım en iyisi :KK70:
Mesajlarda bile konustuk ya😀
Geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine😍
Az önce gene banlanmanin esiginden döndüm. Konuya dalasim geldi de gene yumusattim biraz. Sinir oldum yorum yapan gacıya😂

Az önce gene banlanmanin esiginden döndüm. Konuya dalasim geldi de gene yumusattim biraz. Sinir oldum yorum yapan gacıya😂
😁😁 gördüm hatta iyi bari yorum banlik degil dedim:kahve:

Orada görüp “aa gelmiş” dedim 🤦🏼‍♀️ Rezillik. Bundan sonra nicklere daha çok dikkat edicem :D Özür dilerim

Back
X