Evet evet iyice emin oldum istismara girmiş konfor alanı olmaya girmiş durum.
Senin için hem üzüldüm, çünkü dost kaybetmek acıdır; hem sevindim, çünkü gerçekten duygusal bir sömürüden kurtulmuş oldun.
İlişkilerin temeli alma-verme üzerine kuruludur. Aldığın kadar verir verdiğin kadar alırsan -duygusal, fiziksel vs.- ortak payda etmiş olursun. Bir taraf daha çok ödün verirse denge şaşar. Ödünü alan da vermekten sıyrıldığı için üste çıkıp her ihtimali iyice kullanır.
İnsan özünde kötü sanırım. Ya da fikren, ruhen dengini bulmak zor. Yıllar da değiştiriyor insanı.
Seni hiç üzmemesini, kaybetmemesini dilerdim belliki kıymetli bir arkadaşsın ama kıymet bilmez biri olmuş artık. Çok yazık
Ogluna sunnet yapacaktı ani oldu doktor yapılması lazım dedı
Bu da calısıyor o ara hazırlanmaya vakti yok falan.
Kına gecesi yapıcam evde yarınsı kestircem ama kına ıcın hıcbısey hazır degıl.
Sus falan yaptırmam lazım, yiyecekleri halletmem lazım dedı.
İki ablası ve sozde dunya kadar arkadası var
Ama bunları bana anlatıyor cunku, onlara anlatsa onlar bak ima ediyor bizden istiyor diyecekler ablaları da dahil buna.kendı agzıyla bunu da diyor.
Bende, dugunu de takı takıcam ama yakın arkadas sonucta kinası yakılınca cocuga hediye para veririm gene dıye dusunuyorum.
Bu boyle anlatınca instada sus yapan bir yer buldum telefonda konustum yazısmakla ikna edemedim yapan kisiyi cunku ıkı gun ıcınse istiyorum kınaya yetısmelı.
İkna ettim, sıparıs verdim
Ta ızmırden gonderdı yapan kısı, kendı kargona verme hızlı kargoya ver dedim
Sadece e kargo parası 40 TL verdim
Dusundum ugrastım suse ayrı hızlı kargoya ayrı Bı suru para odedım.
Helali hos olsun, o da kendine vakit ayırsın bunla ugrasmasın zaten hediye vercektımbarı bu olsun dedım.
Süsler eline gecınce bana ne yaptı biliyor musun ' sana cok kırıldım benneyanginlargordum sankı ben bunları alamayacakmısım gibi oldu sende acıdın gıttın aldın gıbı oldu' dedı.
Ilk soku bu olayda yasadım.
Kendısı havuzlu evde oturuyor acınacak durumda olmadıgını herkes bilir kendide biliyor
Hediyeye sevinse egosu zedelenecek ne yaptı aklınca fakir mıyisss bıssssss kafasına girdi
Sen kendine yeniden sus yaptır ben zaten hediye alacagım ıcın ugrasma ısın gorulsun bunun ıcın gezme yorul ma diye incelik yaptım acınacak durumda olmadıgını bahcendeki havuzda biliyor zaten olayı saptırma dedım.
Ve kırıldığımı net belli ettim.
Ben boyle yapınca bu sefer 'sevilmeyi bilmiyorum benı kimse sevmiyor ondan nası tepki vereceğimi bilemedim' e bagladı olayı.
Su olayda onu silmelıydım ben.
Bu yaptıklarından bırıne Sadece ornek
Ben hıc sevılmedım dedıkce bu bende salak, habıre sevip psikolojisı bozuk ondan boyle diyorum.
Suc bende.