• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benim de bi arkadaşımın arkadaşı bakmıştı kahve falı bana. Adında şu şu harfler olan biriyle görüşüyorsun dedi. Bildi yani, arkadaşlarımın haberi yoktu o aşamada. Bu kişi sana çok büyük bir kötülük yapacak dedi ve bildi 😅 Bir daha denk gelemedik o kızla ama tekrar baktırmak isterdim ona :KK70:
Ayy ınanmıyorum arada ama bır kadın öyle şeyler dedi ki bıldı uçuk şeylerı bildi. Ama günahada girmek istemiyorum inanıp 😂😂 dinlemesi güzeldir😂

Ben Cosrx markasininkini kullaniyorum. Asit urunu olduğu icin cildi yavas yavas alistirmak gerekiyor. Irrite edebilir yoksa. O yuzden asit orani dusuk olanla baslanmali. Bu markaninki gayet yeterli geliyor. Sadece t bolgeme haftada 2 kez yapiyorum. Burun ustundeki o puturlu kirli goruntuyu azaltti makyaj yapinca falan daha temiz duruyor.
Corsx güneş kremini kullanıyorum. Hiç ağırlık yapmıyor. Sevdim

Yemek yaptım oturdum kendim yiyorum, oğlum 2 kaşık yedi bıraktı🤦🏻‍♀️ Şimdi de gitmiş topuklu ayakkabılarımdan birini giymiş yürümeye çalışıyor 🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hahahahaha ya 😂😂😂
Kucukken hepimiz gıyıyoduk, buyudum hıc sevmiyorum topukluyu😂
Cok tatlı cocugun 😂♥️

Erkek çocuğunun giymesi ayrı bir komik oluyor 🤣🤣🤣 çok tatlı evet ama çok fena 🤦🏻‍♀️
Sen naptın
Hıcbısey canım eve geldim dus aldım bu aksam serefıme agahagagahaha mangal var 😂😂😂
Elı bos dondum........ 😂
Uzanıyorum simdı de

Back
X