• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Burda 2 ingilizce 2 edebiyat öğretmeni var. Muhasebecimiz var hesapları tutar. Sahaf var kitaplarımızı ayarlar.
Dershane açıyorum kızlar var mısınız 🤣🤣🤣🤣
Astroloğumuzu da felsefe, din kültürü, beden, müzik derslerine yollarız.
2 seneye kalmaz köşeyi döneriz varsanız bu işe girelim
Gelir gelmez yine hinlik pesinde yaa😂

İslamın şartları, imanın şartları ve 2 kulhu 1 elhama bağlarız biz bu işi hiç dert etme 🤣🤣

bacım çarpılmayak ya
rakıyı sek ciğerine indiren kadınım, zina da var üzerine - neticede evliliksiz beraber oluyoruz sevgiliciğimle
ne olursan ol gel kısmından umutluyum ama

Burda 2 ingilizce 2 edebiyat öğretmeni var. Muhasebecimiz var hesapları tutar. Sahaf var kitaplarımızı ayarlar.
Dershane açıyorum kızlar var mısınız 🤣🤣🤣🤣
Astroloğumuzu da felsefe, din kültürü, beden, müzik derslerine yollarız.
2 seneye kalmaz köşeyi döneriz varsanız bu işe girelim
Fizikcide var 🤗

bacım çarpılmayak ya
rakıyı sek ciğerine indiren kadınım, zina da var üzerine - neticede evliliksiz beraber oluyoruz sevgiliciğimle
ne olursan ol gel kısmından umutluyum ama
Ayyy dur gozunu seveyim cok detay verme "zaten sizin gibiler yuzundencileri" cekme topiğe😂

sincabım profil fotonu falan değiştirmişsin. Hayırdır boşandın mı yüzüne bi nur gelmiş..
papatya falan tutmuşsun elinde bi serpilmişsin 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 yok yok boşanmadm ya ama azcık kavgalıyım esle hahaha ondan mı degstrdim acabam profil resmimi 🤣🤣

Fizik vermeyiz çocuklara netice bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olacaz. Fizik zorlar para babalarının güzide çocuklarını 🤣🤣
Fizik adı altında film izletmeyi kabul ediyorsan gel çalış 🤣🤣
Ayda 2 bin + full akbil
Kız naptın asgari ücret bile o kadar değil 🤣

Fizik vermeyiz çocuklara netice bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olacaz. Fizik zorlar para babalarının güzide çocuklarını 🤣🤣
Ayda 2 bin + full akbil
🤣🤣 tamam başlarım full akbil iyimis

Ayda 2 bin + full akbil

asgariden az ödeyemezsin fkdlfklfsşl

Ayda 2 bin + full akbil
Fizik hocasini bedenci yapariz fizik ya hani eheheheh😀😂

Back
X