• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sorma sorma ben sırf o çarşafı gösteremeyeceğim için evlenmiyorum zaten 🙁
Benim çok kötü gitmişti bir de ya :KK70: Erkek arkadaşım bilmiyor, anlatsam inanmazdı :KK70:

Eski erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım. Gayet giyiniktik :KK70: Bacaklarımı beline doladım bu beni tam tutamadı. Düşürmemek için kalçalarımı aşağıdan ayırarak tuttu 🤦🏼‍♀️ Keskin bir acı, eve bir gittim az bir kanamış :KK70: Bu şekilde gitti :KK70: :KK70: İyi ki önemseyen bir insan değildim yani böyle şeyleri, yoksa çok kötü olurdu :KK70:

Ben onu başka bir şey sandım konuya Fransızmışım en başında ondan 1 dedim. Sonradan anladım ki ölçüymüş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Olmamasını mu tercih ediyorsun. Herkesin tercihlerine saygım vardır. Kimi adam sever, kimi madam 🤷

Benim çok kötü gitmişti bir de ya :KK70: Erkek arkadaşım bilmiyor, anlatsam inanmazdı :KK70:

Eski erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım. Gayet giyiniktik :KK70: Bacaklarımı beline doladım bu beni tam tutamadı. Düşürmemek için kalçalarımı aşağıdan ayırarak tuttu 🤦🏼‍♀️ Keskin bir acı, eve bir gittim az bir kanamış :KK70: Bu şekilde gitti :KK70: :KK70: İyi ki önemseyen bir insan değildim yani böyle şeyleri yoksa çok kötü olurdu :KK70:
Ya şey gibi olmuş bu küçükken bisiklete binerken oldu gibi. Gerçi bir nevi bisiklet seninki de 🤣🤣🤣

Eski erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım. Gayet giyiniktik :KK70: Bacaklarımı beline doladım bu beni tam tutamadı. Düşürmemek için kalçalarımı aşağıdan ayırarak tuttu 🤦🏼‍♀️ Keskin bir acı, eve bir gittim az bir kanamış :KK70: Bu şekilde gitti :KK70: :KK70: İyi ki önemseyen bir insan değildim yani böyle şeyleri, yoksa çok kötü olurdu :KK70:
Tam bdv'lik konuydu keşke böyle beleşe gitmeseydi...

Ahhahajaja nasıl gülüyorum şuan 🤣🤣🤣🤣 ben gün içinde beraber olma sayısı anladım onu
:KK8: :KK8:
images_1594591910008.webp

Back
X