• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aynen😍 benneyanginlargordum benneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan :KK68: :KK75:
Aaaaa ne kadar masumane bir regencik :D
Ben de yangın yukarda bir raf yerleştirirken adamın kucağına düşmesini aklımdan geçirmiştim.
Kalbim mi fesat benim ne adsfsggshsh :D

Aynen😍 benneyanginlargordum benneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan :KK68: :KK75:
Hahahahahahaha ah tam bir turk fılmı senaryosu 😂😂😂

Ben baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.
İyiki yüzmemişim oralara asfgahah :KK70:
Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir :KK66:
Çok romantik olur bee sahafta başlayan aşk :KK68:
Julie Roberts’in vardı öyle bir filmi :KK70:

You’da da böyle başlıyordu ilişkileri :D Kızı bodrum katta kilitleyip öldürmesi dışında bir sıkıntı yok :D :D

Back
X