- 18 Ekim 2014
- 8.187
- 39.450
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #4.601
İzlemedim böyle bir sahne mi vardı asfgaahaja :)Aklıma You dizisinin gelmesi peki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzlemedim böyle bir sahne mi vardı asfgaahaja :)Aklıma You dizisinin gelmesi peki![]()
Adam kitapçıda çalışıyor, kız müşteri olarak giriyor. İlk bölümde kızı rafların arasında takip ederek baya analizini çıkarıyorduİzlemedim böyle bir sahne mi vardı asfgaahaja :)
Aaaaa ne kadar masumane bir regencikAynen![]()
benneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan
![]()
![]()
Hahahahahahaha ah tam bir turk fılmı senaryosuAynen![]()
benneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan
![]()
![]()
Yangıncım bak böyle biri gelebilir gözünü dört açAdam kitapçıda çalışıyor, kız müşteri olarak giriyor. İlk bölümde kızı rafların arasında takip ederek baya analizini çıkarıyordu![]()
AhahhahahhaAaaaa ne kadar masumane bir regencik
Ben de yangın yukarda bir raf yerleştirirken adamın kucağına düşmesini aklımdan geçirmiştim.
Kalbim mi fesat benim ne adsfsggshsh![]()
Julie Roberts’in vardı öyle bir filmiBen baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.
İyiki yüzmemişim oralara asfgahah
Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir
Çok romantik olur bee sahafta başlayan aşk![]()
O adam psikopat yalnız agahahahaahYangıncım bak böyle biri gelebilir gözünü dört aç![]()
You’da da böyle başlıyordu ilişkileriAynen![]()
![]()
![]()
Yok yaa artık bütün Avrupa, Kore, Hint dizi ve filmlerinde kullanılan bir tema buAhahhahahhabenimki romantik film seninki ise ... sen tahmin et
![]()
![]()
Bak varmışJulie Roberts’in vardı öyle bir filmi![]()
Hahahah You çok güzel bir diziydi ama yaaYangıncım bak böyle biri gelebilir gözünü dört aç![]()
Vazgeçtim kapat gözleriniO adam psikopat yalnız agahahahaah
Bı de bana oyle bır adam diliyor agahahahahahaha ah cledyanamYou’da da böyle başlıyordu ilişkileriKızı bodrum katta kilitleyip öldürmesi dışında bir sıkıntı yok
![]()
![]()
You’da da böyle başlıyordu ilişkileriKızı bodrum katta kilitleyip öldürmesi dışında bir sıkıntı yok
![]()
![]()
Beni ilk sezondan sonrası sarmadı niyeyseHahahah You çok güzel bir diziydi ama yaaadam psikopattı gerci
![]()
2. sezonu işkence gibiydi. Yarım bırakmama huyum var acı çeke çeke bitirdimBeni ilk sezondan sonrası sarmadı niyeyse![]()
Adamın sapık olması dısında gayet yakısıklı shshshshahahahahaoff ne güzel türk filmi diyorlardı seneryoma nereden çozdün you dizisinden etkilendigimi
![]()
Daha devamı var bekliyorum sabrszlıklaBeni ilk sezondan sonrası sarmadı niyeyse![]()
İzlemedim yaa Delfi bahsedince romantik bir şey sandım adam ormantik çıktıBı de bana oyle bır adam diliyor agahahahahahaha ah cledyanam![]()
Sapık ayol takıntılıİzlemedim yaa Delfi bahsedince romantik bir şey sandım adam ormantik çıktı![]()