• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Takilari cikartip cantaya koyuyosun ya iste o an kv ben alayim aksam eve gidince veririm dediydi sonra sabah oldu takilar yok vermediler :KK14:
Giden gitmiş yapacak birşey yok. Şöyle düşün, hiçbir borcun kalmadı onlara. Şöyle yaptık böyle yaptık demeye yüzleri kalmadı.

Kuzenime KV bilezik takıyor 7 8 tane. Kız bakıyor bilezikler eğri. Neyse düğün bitiyor bir kaç gün sonra eltisi geliyor. Bilezikleri istiyor. Meğerse bilezikler eltisininmiş

Havshakbs sonra ne oldu peki? Ya şunu yapan insan karşındaki insanı gram insan yerine koymuyordur. Hiç takmasa insan kendisini daha iyi hisseder

Bunlari not al evlenirken uyanik ol karsi taraf cok fena oluyor :KK70:

Ben böyle geleneksel şeyleri sevmem düğün vs yapmam muhtemelen ama bana yalan soyleyemezler istedikleri kadar uyanık olsunlar 🙄 altın alamicam durumum yok desin mesela olur ama elimden beni salak yerine koyarak alırlarsa yalan söyleyip falan açarım boşanma davasını artık hem altınları öderler hem karşı taraf vekalet ücretini hem icra vekalet ücretini hem dosya masraflarını feleklerini sasirtirim valla😂😂😂

Ben böyle geleneksel şeyleri sevmem düğün vs yapmam muhtemelen ama bana yalan soyleyemezler istedikleri kadar uyanık olsunlar 🙄 altın alamicam durumum yok desin mesela olur ama elimden beni salak yerine koyarak alırlarsa yalan söyleyip falan açarım boşanma davasını artık hem altınları öderler hem karşı taraf vekalet ücretini hem icra vekalet ücretini hem dosya masraflarını feleklerini sasirtirim valla😂😂😂
Aranan gelin bulundu :KK8: :KK45: eli sopalı:sinirli::KK9:

Elim sopalı değil ya bayramda koç elbise falan istemem altın da istemem 😂😂 ama bu suç yani dışarıda tanımadığım insan yapsada aynı anam babam yapsada ayni
Ahhaha insallah yapmazlarda ugrasmada...bu arada bende istemedim istemedigin icin gelip aliyolar :KK70: :KK70:

Back
X