- 17 Haziran 2019
- 1.901
- 6.115
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #10.041
ikidir görüyorum hangi konu o gidip bakicamHep elanur yüzüden. Tayt konusunu açmasa gitmeyecektim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikidir görüyorum hangi konu o gidip bakicamHep elanur yüzüden. Tayt konusunu açmasa gitmeyecektim![]()
Hemen bakayimmm konuyaHep elanur yüzüden. Tayt konusunu açmasa gitmeyecektim![]()
Bu arada ben uyuyorum. İyi geceler herkeseTavuk gibi oldugun icin karpuza yetisemedin hic yavrucugumsirf karpuz mu neler neler yedik dimi
benneyanginlargordum
Sanki yola çıkmasan uyumayacaktınBu arada ben uyuyorum. İyi geceler herkese
Sabah erkenden yola çıkacağız
Cok gecmis olsunel bileğim burkuldu fena, sargılandım oturuyorum :)
Kac tane gram yaptıgımı yazmadım farkındaysan nazar degmesin dıye asdhshsOoo Güzel para kanka![]()
Gecmıs olsun yavrumel bileğim burkuldu fena, sargılandım oturuyorum :)
Her ısırıkta Bı nihahahahaha patlatırımRegen_ ile biz yeriz.
benneyanginlargordum katıldı mı 3 kişi bitiririz danayı. Erol taş gibi yeriz valla
![]()
Beyaz olmamasinada nazar degmesin aman dikkat etGonder bebıs![]()
Ooo ne etler yedik ne cevızler kırdık C Calcifer sen yokken agshshajajTavuk gibi oldugun icin karpuza yetisemedin hic yavrucugumsirf karpuz mu neler neler yedik dimi
benneyanginlargordum
Ayy Elanur'un taytı, eltisi, çakmağı bizi mahvettiHep elanur yüzüden. Tayt konusunu açmasa gitmeyecektim![]()
Bende simdi geldim katarsıs xtraya baktım, gecen sene on yasında bir kız erdekte ailesi ile tatildeyken bir maganda kursunu ile ölmüş annesı katılmış
Bunlar hep boşluktan.Ayy Elanur'un taytı, eltisi, çakmağı bizi mahvetti![]()
Ahahhaha suan uykuya dalmıştır
Ben bulamadim yaa konuyuBunlar hep boşluktan.